x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cezar Ouatu ascultă seara muzică barocă și e pasionat de bricolaj

Cezar Ouatu ascultă seara muzică barocă și e pasionat de bricolaj

14 Sep 2017   •   15:10
Cezar Ouatu ascultă seara muzică barocă și e pasionat de bricolaj
Sursa foto: MIHAI STETCU

Cezar Ouatu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Seal, are o nouă pasiune: bricolajul.

Cred că mi-am cumpărat tot arsenalul posibil: bormașină, set de șurubelnițe, tot felul de accesorii. Am și studiat online tot felul de metode. Astfel, în loc să apelez la ajutorul unor meseriași, prefer să fac singur multe lucruri prin casă. Sunt meșterul Manole al caselor mele”, spune concurentul celui de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Seara, când ajunge acasă după o zi istovitoare pe platourile de filmare, Cezar se relaxează cu muzică și filme.Îmi place foarte mult să fac, mai intâi, o cură de muzică barocă sau jazz, două genuri muzicale de care sunt îndrăgostit și fără de care nu aș putea să trăiesc. Muzică barocă pentru că, la bază, eu sunt contratenor și interpretez multe roluri din această zonă muzicală, și jazz, pentru că de mic copil am fost crescut în acest spirit. Chiar îmi doresc să organizez, la un moment dat, un festival de jazz, în Vama Veche. După ce fac această cură muzicală, mă uit la filme. Mai vechi sau mai noi. Sunt un cinefil și ador cinematografia italiană veche, cu dive și mari actori, precum Gina Lollobrigida, Sophia Loren și Alberto Sordi”, mai spune Cezar.

×
Subiecte în articol: cezar ouatu