x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu, feblețea concurentelor

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu, feblețea concurentelor

05 Sep 2016   •   16:39
Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu, feblețea concurentelor
Sursa foto: DIANA OROS

Succesul de care chef Cătălin Scărlătescu se bucură în rândul doamnelor și al domnșioarelor este evident și noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, care începe la Antena 1 din 5 septembrie, de la 20.30, în fiecare luni și marți.

Complimentele nu se mai opresc pentru simpaticul jurat, poate și pentru faptul că, deocamdată, este singurul burlac al acestui trio.

Doamnele sosite la preselecții sunt vădit impresionate de prezenta lui chef Scărlătescu și mărturisesc că acesta este unul din motivele principale pentru care vor să participe la acest show.

Colegii de jurizare, deja obișnuiți cu această situatie, nu încetează însă să se mire și să se întrebe care este secretul acestui succes nebun de care chef Scărlătescu are parte.

Noul sezon „Chefi la cuțite” revine din 5 și 6 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator. Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se întorc în competiția culinară care i-a provocat la o întrecere între ei, pentru prima oară de când formează o echipă.

După ce primul sezon a fost câștigat de echipa Bontea, revenirea din această toamnă se anunța și mai picantă pentru că fiecare dintre cei trei este decis să câștige.

Noi concurenți, noi talente descoperite în bucătărie, competiție condimentată cu multe ironii și momente memorabile, toate îi vor face pe chefi să dea și mai multă culoare competiției.

×