x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cheloo, gelos pe cadourile primite de Delia: ”În această carieră muzicală, niciodată nu am avut parte de așa ceva”

Cheloo, gelos pe cadourile primite de Delia: ”În această carieră muzicală, niciodată nu am avut parte de așa ceva”

11 Mai 2018   •   16:29
Cheloo, gelos pe cadourile primite de Delia:  ”În această carieră muzicală, niciodată nu am avut parte de așa ceva”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Un cadou primit de Delia de la spectatori în timpul filmărilor ”iUmor” l-a făcut pe Cheloo puțin gelos.

O pernuță în formă de inimă, cu poza Deliei imprimată, și o cană însoțită de un mesaj i-au fost dăruite artistei de două fete, spectatoare la filmările ”iUmor”. ”În această carieră muzicală, niciodată nu am avut parte de așa ceva, nimeni nu a spus despre muzica mea sensibilă așa ceva. Erau zile, când eram eu tânăr, când fetele îmi aruncau pe scenă ursuleți de pluș... la concert Paraziții!”, a exclamat Cheloo la vederea cadoului.

Ce i-a răspuns Delia colegului său, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, în ediția cu numărul 12 a emisiunii ”iUmor”. Cea de-a 12 ediție ”iUmor” din acest sezon este și ultima în care telespectatorii au ocazia de a-și vota preferații. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, urmând ca duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×