x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Chivu a cîntat "Deşteaptă-te, române!" la nuntă

Chivu a cîntat "Deşteaptă-te, române!" la nuntă

de Madalina Corbeanu    |    Oana-Maria Baltoc    |    08 Iul 2008   •   00:00
Chivu a cîntat "Deşteaptă-te, române!" la nuntă

Dornic să-şi recupereze mireasa, căpitanul naţionalei de fotbal a intonat imnul României  
Adelina Elisei şi Cristian Chivu s-au căsătorit religios duminică, 6 iulie, la biserica de pe domeniul Ştirbey din Buftea, unde a avut loc şi petrecerea organizată în salonul Regina Maria, care a găzduit peste 500 de persoane, artişti, vedete de televiziune, personalităţi din politică şi fotbal, printre care Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Cosmin Contra, Gheorghe Craioveanu, Crina Abrudan împreună cu fostul fotbalist Gabi Popescu, Viorel Moldovan, Mitică Dragomir, Virgil Ianţu împreună cu soţia şi fiica, Ilie Dumitrescu şi fiul său, Vlad Enăchescu şi Emil Grădinescu împreună cu soţiile, cîntăreaţa Corina şi iubitul etc.



Dornic să-şi recupereze mireasa, căpitanul naţionalei de fotbal a intonat imnul României  
Adelina Elisei şi Cristian Chivu s-au căsătorit religios duminică, 6 iulie, la biserica de pe domeniul Ştirbey din Buftea, unde a avut loc şi petrecerea organizată în salonul Regina Maria, care a găzduit peste 500 de persoane, artişti, vedete de televiziune, personalităţi din politică şi fotbal, printre care Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Cosmin Contra, Gheorghe Craioveanu, Crina Abrudan împreună cu fostul fotbalist Gabi Popescu, Viorel Moldovan, Mitică Dragomir, Virgil Ianţu împreună cu soţia şi fiica, Ilie Dumitrescu şi fiul său, Vlad Enăchescu şi Emil Grădinescu împreună cu soţiile, cîntăreaţa Corina şi iubitul etc. Îndrăgostiţii au fost cununaţi de preotul care a botezat-o pe Adelina, iar naşi au fost Victor şi Manuela Becali.

A SCĂPAT NECĂLCAT. După ceremonie, Adelina a mărturisit că nu şi-a călcat soţul pe picior conform tradiţiei, care spune că astfel bărbatul nu-ţi va ieşi din cuvînt: "Nu l-am călcat pentru că nu am vrut şi i-am şi atras atenţia că nu am uitat". Pe drumul de la bisericuţă la locul de distracţie, oaspeţii au păşit pe covorul roşu, pe o alee mărginită de buchete realizate din trandafiri şi crini imperiali, au savurat delicatesele din meniul sofisticat, din care nu au lispit însă tradiţionalele sărmăluţe, şi-au bucurat privirile cu focul de artificii şi au dansat pe melodii cîntate de Loredana, DJ Project (cadou din partea colegilor de la Antene) şi orchestra lui Călin Geambaşu. Evenimentul a fost special şi pentru că mirii au anunţat că banii care s-au strîns la nuntă vor fi donaţi fundaţiei lui Cristi Chivu, sumă care va fi folosită în primul rînd pentru a ajuta copiii.

RĂPIRE CU IMN. Pe lîngă bani, cuplul a primit şi multe cadouri pentru casă, vaze Versace, seturi de tacîmuri aurite şi două brichete din aur. Chiar dacă mirele a sperat ca tentativele de răpire a soţiei să eşueze, ţinînd cont de faptul că domeniul Ştirbey a fost împînzit de bodyguarzi, doamna Chivu, însărcinată în patru săptămîni, a dispărut de la nuntă. Pentru a-şi recupera soţia, mirele nu a avut încotro şi, la cererea răpitorilor, a cîntat "Deşteaptă-te, române!". Petrecerea nu a fost lipsită de surprize nici spre final. Buchetul a fost prins de sora lui Chivu, care, dacă e să dăm crezare superstiţiilor, se va mărita la anul.  

×
Subiecte în articol: antimonden