x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ciobanu, model in Asia

Ciobanu, model in Asia

de Catalina Iancu    |    03 Dec 2007   •   00:00
Ciobanu, model in Asia

Asiaticii l-au luat drept model. Nici nu se putea altfel, fiindcă lucrează chiar ca model in Asia. Daniel Ciobanu este de departe cel mai bun manechin din Romănia şi totodată cel mai solicitat.


Asiaticii l-au luat drept model. Nici nu se putea altfel, fiindcă lucrează chiar ca model in Asia. Daniel Ciobanu este de departe cel mai bun manechin din Romănia şi totodată cel mai solicitat.


Este tot timpul prins in campanii. Are CV-ul plin de nominalizări şi premii naţionale şi este imaginea Sony şi Nokia pe toată Asia. In ceea ce priveşte realizările cele mai recente, este primul (şi, de altfel, singurul) romăn care a apărut pe coperta revistei Men’s Health in afara ţării. In ultima vreme a mai lucrat "doar" ca model in Israel (Karin Models), Japonia (Team Evviva Models), Singapore (Mannequin Models Agency) şi Insulele Filipine. A realizat multe editoriale - coperta pentru o revistă la MAC cosmetics in Tel Aviv - prezentări de modă, reclame tv (Daihatsu - auto) şi o campanie pentru Golf & Co, in Israel.


LA ZIDUL PLĂNGERII. Cea mai mare realizare pe care a avut-o pănă acum? "Am văzut lumea şi am rămas cu amintiri şi imagini de vis. In Israel am fost in Eilat, chiar in ziua in care a fost atentatul cu bombă! Am văzut Marea Roşie şi m-am plimbat cu cămila in Deşertul lui Iuda, am vizitat Locurile Sfinte in Jerusalem, (Zidul Plăngerii) şi Vechiul Oraş in Tel Aviv. De altfel, lucrul cel mai important din viaţa mea a fost această călătorie prin Locurile Sfinte, unde am rămas peste noapte singur şi am avut privilegiul să mă rog la mormăntul Măntuitorului toată noaptea. Aceasta se intămpla in perioada Postului Mare, cănd obişnuiesc să nu mănănc de frupt", povesteşte Daniel. Â


PE NISIPURI ROZ. In Singapore a fost pentru a şasea oară. In Japonia, pe lăngă numeroasele temple pe care le-a vizitat, a urcat pănă in vărful Muntelui Fuji, la 3.776 m. In Insulele Filipine s-a cocoţat pănă pe vulcanul Taal. "Am fost in excursie in Perto Galera, unde am văzut pentru prima dată nisip roz, format din coralii care se află in acea partea a insulei. Adevărata bogăţie o reprezintă locurile pe care le-am văzut pănă acum şi faptul că de multe ori am acceptat contracte in ţări unde piaţa in modeling nu era foarte mare şi puternică, dar unde am fost sigur că pot vizita locuri extraordinare: Insulele Filipine, Malaezia sau Thailanda", ne-a declarat modelul.


Confirmat!

S-a spus că ar fi lucrat in Italia, insă n-a călcat pe-acolo de vreo patru ani. A muncit doar in domeniul modelingului. "Dacă va fi să renunţ la acest hobby sper să lucrez pe post de personal trainer intr-o sală de fitness, avănd in vedere că sunt licenţiat in acest domeniu, iar dacă va fi să rămăn in ţară, probabil voi alege domeniul economic", susţine Daniel. Mai nou este imaginea Bella Cosmetics pe Asia şi a fost solicitat de Levis. Şi incă o veste nou-nouţă. Zilele acestea va poza pentru a doua oară pentru Men’s Health, in condiţiile in care nimeni n-a mai apărut pe coperta publicaţiei amintite de două ori. Şi Nokia il suprasolicită, astfel incăt l-ar putea "angaja" permanent. Cui ii mulţumeşte? "Profesional, domnilor Cătălin Botezatu şi Liviu Ionescu, pentru sprijinul acordat in toţi aceşti ani."


×
Subiecte în articol: antimonden