x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Complotul paparazzilor - Elena Basescu, trasa pe dreapta de interese meschine

Complotul paparazzilor - Elena Basescu, trasa pe dreapta de interese meschine

01 Aug 2008   •   00:00

Elena Basescu a fost trasa pe dreapta, joi, in zona Baneasa din Bucuresti, si amendata de politie pentru ca nu purta centura de siguranta.



Elena Basescu a fost trasa pe dreapta, joi, in zona Baneasa din Bucuresti, si amendata de politie pentru ca nu purta centura de siguranta.

Jurnalistii de la Cancan sustin ca mezina presedintelui ar fi sunat la SPP ca sa incerce sa scape de amenda.

Elena Basescu are insa o alta varianta: politistul s-a inteles cu paparazzii ca sa o opreasca si sa o tina 40 de minute pentru a-i intocmi un proces verbal, vreme in care cei de la Cancan au avut timp sa ii faca zeci de poze.

"Sunt convinsa ca politistul a fost inteles cu paparazzi de la Cancan", a spus Elena Basescu, in exclusivitate pentru Ziare.com. Mai mult, agentul ar fi fost cel care a furnizat ziaristilor informatia ca a amendat-o cu 100 de lei si doua puncte de penalizare si ca isi uitase permisul auto acasa.

Fata presedintelui ne-a mai declarat ca "nu a apelat la SPP pentru a scapa de controlul agentului de circulatie", insa ea este mereu escortata de o masina a serviciului, care a tras pe dreapta si a asteptat-o sa isi termine treburile cu politistul.

Drept dovada a faptului ca SPP-istii nu au intervenit niciodata pentru ea, Elena Basescu ne-a marturisit ca are "foarte multe amenzi si puncte de penalizare".

"Eu am avut un comportament ireprosabil fata de domnul politist pentru ca respect politia", a adaugat Elena Basescu.

Fata presedintelui ne-a povestit ca agentul de circulatie a fost cel care i-a cerut sa coboare din masina si a invitat-o langa motocicleta, probabil pentru a putea fi fotografiata mai usor de paparazzi.
Sursa: ziare.com

×
Subiecte în articol: basescu antimonden elena