x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Connect-R, mărturisiri neașteptate: “Voiam să mă fac popă”

Connect-R, mărturisiri neașteptate: “Voiam să mă fac popă”

26 Noi 2018   •   15:36
Connect-R, mărturisiri neașteptate: “Voiam să mă fac popă”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Artist de succes și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, Connect-R face mărturisiri neașteptate la Happy Channel, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30. Îndrăgitul cântăreț vorbește despre pasiunile sale, dar și despre fetița sa – Maya, despre care spune că este cel mai mare cadou pe care l-a primit de la viață.

A ales un drum în lumea artistică, însă în copilărie visa cu totul altceva pentru el. “Voiam să mă fac popă”, mărturisește Ștefan Mihalache, cunoscut publicului sub titulatura de Connect-R, în cadrul interviului oferit postului Happy Channel.

Atunci când vine vorba despre fiica sa, Maya, în vârstă de aproape cinci ani, artistul mărturisește că micuța îi împărtășește dragostea pentru muzică. “Între un canal de desene animate și unul cu muzică, ea preferă muzica. Cântăm foarte mult împreună”, spune Connect-R, la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dragostea joacă un rol esențial pentru îndrăgitul cântăreț. “Nu aș putea să trăiesc fără iubire. Are tata o vorbă, când mă vede mai trist: << Iar ești bolnav de neiubire >>”, adaugă el. Ce alte mărturisiri mai face Connect-R, telespectatorii pot afla urmărind interviul pe care Happy Channel îl va difuza astăzi de la ora 17.30.

×
Subiecte în articol: connect-r