x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Copilul Zaharescu

Copilul Zaharescu

06 Apr 2004   •   00:00

Ar trebui sa facem fapte bune in fiecare zi. Ca sa aminteasca oamenilor sa faca gesturi frumoase, Antena 1 a demarat ieri campania „Bucurie la indemana ta", care se va incheia in Vinerea Mare.

Vedetele Antenei 1, Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu, Letitia Zaharia, Dan Negru, Andrei Gheorghe, Gabriela Vranceanu- Firea, Alessandra Stoicescu si Lucian Mandruta au fost chemate la apel sa arate in fiecare zi a acestei saptamani cat de usor e sa aduci bucurie in sufletele oamenilor.

CACEALMA. Iepurasul Antenei 1 a facut o prima oprire, alaturi de prietenii lui Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu, la Gradinita nr. 209 din Drumul Taberei. Chiar daca era destul de devreme pentru Andrei si Andreea, care nu apucasera sa-si bea cafeaua de dimineata, cuplul de prezentatori s-a „trezit", imprumutand din energia piticilor. Copiii au dansat si au cantat, le-au aratat musafirilor ca stiu sa deseneze, sa coloreze si sa faca sandvisuri de... biscuiti cu ciocolata! Andrei era pregatit sa le arate cum stie el sa bata step, pentru ca i s-a spus ca va vizita o gradinita unde copiii danseaza step. Nu mica i-a fost mirarea cand a aflat ca „step" venea, de fapt, de la metoda „step by step" (pas cu pas) folosita in educarea celor mici. O teapa de 5 aprilie!

MARE SEF. „E copil, dar un copil mare!". Astfel l-au caracterizat pustii pe Andrei, care asa de repede s-a imprietenit cu ei, de parca ar fi fost colegi de gradinita dintotdeauna. Inima „petrecerii", Zaharescu le-a spus glume, a desenat cot la cot cu ei si s-a autoproclamat „seful cel mare" peste pitici. Nici Andreea nu a stat deoparte, lipind cu aracet bucatele de hartie colorata pe carton, la mare concurenta cu copiii. Cei doi prezentatori erau destul de familiarizati cu atmosfera de gradinita, pentru ca, de ceva timp, au tot vizitat astfel de institutii. Ei cauta o gradinita potrivita la care sa o inscrie pe fetita lor, Eva, care are doi ani si jumatate.

Usor emotionati de prezenta strainilor, copiii au fost peste poate de cuminti. Linistea si susotelile au luat sfarsit in momentul in care iepurasul a inceput sa le imparta cadourile - dulciuri, carti si jucarii de plus. Cum iepurasul nu s-a putut prezenta personal la Gradinita nr. 209, Andrei le-a impartit cadouri fetitelor, iar Andreea baieteilor. Bineinteles, sub promisiunea ca vor fi cuminti si vor face fapte bune.
Dana Ciobanu

×
Subiecte în articol: antimonden andrei