x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cornelia Rednic,  detalii despre dieta ei: ”Am reușit să slăbesc șapte kilograme”

Cornelia Rednic,  detalii despre dieta ei: ”Am reușit să slăbesc șapte kilograme”

01 Noi 2018   •   15:53
Cornelia Rednic,  detalii despre dieta ei: ”Am reușit să slăbesc șapte kilograme”

Nicolai Tand, unul dintre cei mai carismatici chefi de la noi, și îndrăgita cântăreață Oana Radu, gazdele emisiunii ”Star Chef”, difuzată în fiecare duminică de la ora 18.45 la Antena Stars, îi au ca invitați, de data aceasta, pe Cornelia Rednic și Mihalis, doi interpreți ce vor să-și dovedescă și talentul culinar, nu doar pe cel vocal.

Cei doi cântăreți se întrec în rețete delicioase, dar dezvăluie și detalii mai puțin știute din viața lor personală. Cornelia Rednic vine însoțită de antrenoarea ei de fitness, cea cu ajutorul căreia a și reușit să slăbească deja șapte kilograme.

”Am slăbit șapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul și, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să ajung și la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea că mănânc mult și fix asta i-am zis: că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine și înjumătățește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a dezvăluit Cornelia Rednic în cadrul emisiunii ”Star Chef”, de la Antena Stars.

Secondate şi supervizate de chef Nicolai Tand, două vedete pregătesc, în fiecare duminică, de la ora 18.45, la Antena Stars, în cadrul unei competiții condimentate cu replici piperate,  specialitatea casei lor. Pe de altă parte,  Oana Radu le “toacă” mărunt şi le “fierbe” la foc mic, reușind astfel să  le ”stoarcă” de secrete.

×
Subiecte în articol: Cornelia Rednic