x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cosmin, amenintat cu moartea de Mafie

Cosmin, amenintat cu moartea de Mafie

de Simona Ecovoiu    |    07 Ian 2006   •   00:00
Cosmin, amenintat cu moartea de Mafie

Hotii au facut o pasiune pentru bunurile vedetelor autohtone. Si lui Cosmin Murea (T’Short) i s-a incercat usa. Mai mult, a fost amenintat cu moartea de Mafia locala, asa ca a decis sa-si cumpere o arma.

Cosmin din T’Short are o situatie financiara tentanta pentru hotii din Ramnicu-Valcea, care, in ultima vreme, tot dau ocol vilei sale cu doua etaje.

AMUZANT. Dupa ce, in urma cu o luna, cumnatul sau a fost batut crunt de trei indivizi, chiar in fata casei, solistul si-a dat seama ca toata familia lui se afla in pericol: "Cumnatul meu a stat in spital aproape o luna, dupa ce a fost batut cu ranga de cei trei mascati si s-a ales cu o rana la cap de 10 centimetri". Dupa acest episod trist, Cosmin a primit mesaje din partea Mafiei locale sau a rachetilor, caci el nu mai stie exact cine se afla in spatele acestui scenariu de prost-gust, ca este urmatorul pe lista. Fara sa mai stea pe ganduri, a trecut la fapte, luand masuri drastice pentru a-si proteja sotia si copilul: "Vila noastra este prevazuta cu sisteme de alarma sofisticate. Unele sunt inventii proprii, chiar amuzante, asemenea celor din filmul «Singur acasa»".

HOT INVITAT LA CAFEA. Cum este mai mult plecat prin tara, in turnee, sotia lui prefera sa doarma la rude, nu de alta, dar este din nou insarcinata si orice emotie i-ar dauna. In legatura cu episodul prin care au trecut sotii Iovan, Cosmin e de partea lor, sustinand ca hotul si-a primit pedeapsa meritata: "Cine naiba mai gandeste in acele momente? Ai reactii neprevazute, nu doresti decat sa scapi de infractor. Iovan a procedat corect, cred ca si eu i-as fi zburat creierii. Ce ar trebui sa fac, pentru a nu fi condamnat pentru crima? Sa-l rog pe nenorocit cu frumosul, sa iasa din casa? Nu vrea sa-i ofer si o cafea? Cu toate acestea, o vecina de 70 de ani din Ramnicu-Valcea a procedat intocmai. In momentul in care un tip i-a patruns in casa, pensionara l-a rugat pe hot sa o lase in viata, pentru ca este saraca. Ca sa se convinga de cele spuse de pensionara, barbatul a inceput sa caute prin sertare. Cum n-a gasit nimic de bagat in buzunare, a parasit casa, salutand-o pe proprietara. Dar cati am proceda asa?". Cosmin are mai multe afaceri impreuna cu socrul sau: o discoteca, un post tv, un motel. Se presupune ca invarte bani multi, asa ca de aici si pana la a i se pune gand rau n-a fost decat un pas: "Doar in discoteca ma simt in siguranta, caci este pazita, dar pe strada ce fac? Asa ca m-am gandit sa-mi cumpar un pistol Walter cu aer comprimat, a carui valoare se ridica la 17 milioane de lei. Mai intai imi trebuie un permis de portarma, fiindca nu am facut Armata. Cursurile ma mai costa vreo 200-300 de euro". Ca sa revenim insa si la cariera muzicala a trupei T’Short, Cosmin si Carmen sunt porniti sa revina in topurile de specialitate. Au pregatit un nou album, iar acum lucreaza si la un look nou: "Vom pleca impreuna cu Zina Dumitrescu in Dubai, la Targul de haine, pentru a ne alege cateva tinute de scena. Zina este nu numai prietena noastra, ci si stilistul nostru".

RUDA ATACATA
"Cumnatul meu a stat in spital aproape o luna, dupa ce a fost batut cu ranga de cei trei mascati, care il asteptau in fata casei. S-a ales cu o rana la cap de 10 centimetri, plus fracturi de maini si picioare"

ALATURI DE IOVAN
"Cine naiba mai gandeste cand se trezeste cu hotul in casa? Nu mai esti lucid, ai reactii neprevazute, nu doresti decat sa scapi de infractor. Iovan a procedat corect, cred ca si eu i-as fi zburat creierii"

PORTARMA
"Doar in discoteca mea ma simt in siguranta, caci este pazita, dar pe strada ce fac? Imi voi lua un pistol Walter cu aer comprimat, in valoare de 17 milioane de lei. Imi trebuie si un permis de portarma" - Cosmin, solist T’Short
×
Subiecte în articol: antimonden cosmin