x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cosmin Seleși, răsfățat cu o petrecere surpriză de ziua lui, în Grecia

Cosmin Seleși, răsfățat cu o petrecere surpriză de ziua lui, în Grecia

15 Aug 2017   •   19:30
Cosmin Seleși, răsfățat cu o petrecere surpriză de ziua lui, în Grecia
Sursa foto: Amer Shanabli

Cosmin Seleși, prezentatorul reality-show-ului ”Aventură cu 4 stele”, difuzat în fiecare luni şi marţi, de la 20.30, la Antena 1, și-a petrecut anul acesta ziua de naștere în Grecia, acolo unde s-a și filmat emisiunea timp de o lună de zile.  Alături de cele 4 vedete care participă la fiecare ediție a reality-show-ului se află Cosmin Seleși mereu pus pe șotii. În cadrul ediției din această seară însă, prezentatorul a avut el însuși parte de o surpriză de proporții.

Gina Pistol, Speak, Flick și Margherita de la Clejani au pus la cale o petrecere  împreună cu doamna Traki, bătrânica de 89 de ani care-i găzduiește în Maronia, dar și cu prietenele acesteia.  Toate amicele gazdei au făcut un efort considerabil să spună ”La mulți ani” în românește. Cosmin Seleși nu se aștepta la un astfel de răsfăț, el fiind primit cu urări făcute atât în limba română, cât și în greacă, cu cântece și dansuri grecești, dar și cu o surpriză din partea Ginei Pistol.

Cum a decurs petrecerea, ce daruri minunate a primit prezentatorul pe plaiurile grecești, telespectatorii Antena 1 pot afla în această seară, de la 20.30.

”Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

×
Subiecte în articol: cosmin selesi Aventură cu 4 stele