x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden CRBL: “Am revenit la prima mea dragoste"! A făcut asta, după ce s-a tatuat din nou

CRBL: “Am revenit la prima mea dragoste"! A făcut asta, după ce s-a tatuat din nou

13 Sep 2016   •   20:30
CRBL: “Am revenit la prima mea dragoste"! A făcut asta, după ce s-a tatuat din nou
Sursa foto: DIANA OROS

CRBL, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea, din 15 septembrie, ora 20.30, în postura de jurat al show-ului “Next Star”, și-a îmbogățit în această vară impresionanta “colecție” de tatuaje de pe brațe.

Unul dintre ele îl reprezintă pe Sf. Mihail, pentru că al doilea meu prenume este Mihail, un altul este o pereche de ochelari de snowboard, sport pe care-l practic din 2008. De asemenea, am completat un tatuaj mai complex, care conținea deja ceasul de buzunar și butonii indispensabili unui gentleman, cu trabucul, cutter-ul pentru trabucuri și paharul de coniac”, spune CRBL.

Juratul de la “Next Star” mai are o veste pentru fanii săi. După șapte ani de pauză, s-a reapucat de breakdance. “Am revenit la prima mea dragoste, breakdance-ul. Am început deja antrenamentele și totul merge foarte bine. I-am auzit pe mulți spunând despre mine “nu mai poate “bătrânelul”!”. Le voi demonstra că nu-i așa”, mai spune artistul.

Telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea pe CRBL începând de joi, 15 septembrie, alături de Pepe, Alina Eremia și Dorian Popa, în postura de jurat al celui de-al șaptelea sezon al show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

 

 

×
Subiecte în articol: CRBL tatuaje Next Star