x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristi Brancu, surpriză din partea soţiei, la 40 de ani!

Cristi Brancu, surpriză din partea soţiei, la 40 de ani!

de CS    |    11 Mar 2013   •   14:23
Cristi Brancu, surpriză din partea soţiei, la 40 de ani!
Sursa foto: oanaturcu.ro

Sâmbătă, vedeta Antenei 2, Cristian Brancu, și-a serbat ziua de naștere într-un local din centrul Bucureștiului. Moderatorul emisiunilor "Agentul VIP” și "Confidential”, de la Antena 2, a împlinit, pe 9 martie, 40 de ani, așa că a petrecut alături de câțiva dintre prietenii săi: Mădălin Voicu, Liza Panait, Ovidiu Lipan Țăndărică, Marcel Pavel, Adina Buzatu, Andrei Duban, Monica Iagăr, Cristina Spătar, George Ivașcu, Nora Seroussi, Mihai Albu și nașii de botez ai băiețelului lor, Teddy - Mirela Albu și Ion Antonescu. Printre cei care au ratat petrecerea din motive de sănătate sunt Dan Negru - răpus de o rinosinuzită - și Alice Barb, care a ajuns cu mâna în bandaj după ce una dintre pisicuțele sale a zgâriat-o.

Întâmplarea a făcut că în aceeași seară, la doi pași de masa lui Cristi Brancu, să petreacă și invitații Corneliei Catanga, care în aceeași zi de 9 martie a împlinit 55 de ani.
 
La miezul nopții, după un recital incendiar al Corneliei Catanga, care a făcut dedicații muzicale pentru George Ivașcu, Liza Panait și Monica Iagăr, a venit și momentul tortului. Soția lui Cristi, Oana, a pregătit un tort-surpriză pe care se aflau imagini emoționante: tăieturi cu articole din ziare de la căsătoria lor, de la nașterea băiețelului, copertele cărților scrise de Cristi, precum și imagini din emisiunile "Agentul VIP” și "Confidential”, plus textul primului mesaj SMS pe care l-au schimbat Cristi și Oana atunci când s-au cunoscut.

"Dacă anul 40 din viaţa mea începe aşa, să sper că la fel va fi până anul viitor pe vremea asta! Oamenii care mă iubesc mi-au fost alături şi acesta a fost cadoul cel mai important. Iar pentru mine fiecare zi cu Oana şi Teddy oricum e o aniversare", a declarat Cristi Brancu.

×
Subiecte în articol: cristi brancu oana turcu aniversare 40 ani