x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu acordul minorilor - Scoala vedetelor la grupa mijlocie

Cu acordul minorilor - Scoala vedetelor la grupa mijlocie

de Catalina Iancu    |    31 Oct 2006   •   00:00
Cu acordul minorilor - Scoala vedetelor la grupa mijlocie

Show-biz-ul are nevoie urgenta de improspatare, iar Titus Munteanu a gasit solutia. A descoperit cel putin patru vedete de grupa mijlocie, dar de talie mare, copii cu care realizeaza emisiunea "Numai cu acordul minorilor".

Copiii intre 9 si 14 ani nu au vedete care sa-i reprezinte. "Ii iau drept model pe baietii de la Voltaj sau fetele de la ASIA, care, insa, nu se incadreaza in tronsonul lor de varsta. De aceea m-am gandit sa fac din acesti copii adevarate vedete", ne-a declarat Titus Munteanu. Cine sunt, asadar, cei patru protagonisti? Veronica Ciornea, Malina Tanase, Mircea Eremia si Serban Chitu sunt "angajati" permanent in emisiunea "Numai cu acordul minorilor". Prezinta, dar si canta, danseaza si interpreteaza diferite roluri. Au fost chiar si fermieri la un moment dat! Motto-ul lor este inclus chiar in imnul emisiunii: "Va invitam pe toti la show-ul nostru/Nu lasati parintii sa schimbe postul!". Din pacate pentru ei, tocmai aici e problema: "Numai cu acordul minorilor" se difuzeaza in fiecare duminica dimineata, la 10:00, ora la care nu se uita prea multa lume la televizor.

F(ET)ITE CU CODITE. Copiii urmeaza cursurile unor scoli de muzica. Baietii sunt din Bucuresti, Malina - din Giurgiu, iar "Fata belea" vine de la Constanta. Acesta este titlul unei melodii din repertoriul lor, iar personajul in cauza, pe care nu poti sa nu-l remarci din prima clipa, este Veronica, sarea si piperul echipei sau o fetita cu codita (de regula cu doua codite impletite), cum vreti sa-i spuneti. Pe langa o voce cu timbru deosebit, are calitati de veritabila actrita: isi schimba mimica intr-o clipa si trece cu usurinta de la un rol la altul. Nu au "fite", desi asa se numeste trupa din care fac parte.

Alaturi de realizatorul Titus Munteanu si producatorul Mariana Cernaianu, din echipa celor mari mai fac parte Marius Teicu, omul responsabil cu muzica si Lusia Smetanina, coregraf. Astfel, trupa Fite e un fel de scoala a vedetelor mai mici, dar cu voci mult mai bune decat multe dintre cantaretele cu CD-ul la purtator. Pacat ca nu face nimeni o "intrecere" live, pentru a va da seama cat de mare este diferenta dintre talentul acestor copii si vedetele de carton din show-baz.

E LEGE!
"Emisiunea este o replica la indicatia «numai cu acordul parintilor», in care copiii fac legea. In jurul unui show muzical exploziv se creeaza un adevarat trust media, in care tot copiii sunt jurnalisti, oameni de radio (DJ) si de televiziune"
  • Titus Munteanu
    producator
  • BUCATARII
    Titus Munteanu i-a selectat in primavara pe Veronica, Mircea, Malina si Serban dintr-o mare de copii. De atunci au ramas un fel de copii de trupa in TVR. La editia difuzata duminica aceasta, cei patru au avut ca tema "Restaurantul". Mai precis, au fost bucatari. I-a asistat chiar Angela Similea, care a cantat impreuna cu ei "Omleta din oua de broasca testoasa".
    ×
    Subiecte în articol: antimonden titus munteanu