x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 17 iulie 2004

Cu vedere la plaja - 17 iulie 2004

17 Iul 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  17 iulie 2004

Jurnal de litoral

Unele lucruri sunt imposibil de facut. Mi-e ciuda sa recunosc, dar n-am cale de scapare. O intamplare de-acum vreo cateva seri mi-a adus aminte ca fiece om isi are limitele lui. Eram cu colegii mei intr-o statiune si, la o ramificare de strazi, am ratacit drumul. Grabiti sa ajungem la destinatie, am apucat o scurtatura. O poarta deschisa intr-un gard ne-a chemat parca sa ne aventuram in necunoscut. Si - cel putin eu - am trait un sentiment uluitor, de parca un singur pas m-a trecut dintr-o lume in alta. Inapoi aveam decorul statiunii clasice de la noi, cu locante saracacioase si turisti apatici. In fata ochilor nostri, o gradina imensa a unui hotel de lux, piscine, un grup de copii germani care cantau melodii vesele. Manati de curiozitate, nu de graba, am mai facut cativa pasi si-am intrat intr-un tunel invelit cu vita-de-vie, dincolo de care se ghiceau milioane de flori de regina noptii. L-am intrebat pe fotoreporter daca nu e vreo smecherie prin care poate prinde intr-o imagine parfumul delicat si patrunzator. Mi-a replicat, instantaneu: "Tu poti descrie fara cuvinte culoarea rosie?". Am inghitit amarul neputintei de a pune in imagini un miros. E doar una dintre limitele neputintei omului. Insa chiar si neputinta isi are limitele ei.

Vedete la mare

Declarata "cea mai buna voce feminina" la Premiile MTV 2003, Andra ar putea deveni cel mai tanar artist roman care are un album "Best Of". Alexandra Irina Mihai implineste la 23 august - 18 ani. In ciuda varstei destul de fragede, ea isi doreste sa editeze un album pe care sa includa cele mai bune cantece ale sale. "Multi prieteni si fani m-au intrebat cum s-ar putea sa aiba toate piesele mele la un loc. Asa mi-a venit ideea de a scoate un album "Best Of", care sa contina "In noapte ma trezesc", "Vreau sarutarea ta", "Eu as da" si altele", spune Andra. De mentionat ca, la nici 18 ani, artista a lansat deja trei albume de succes.

Patru intrebari pentru Diana Munteanu

Cea mai bronzata vedeta autohtona. De ea se bucura, in intregime, doar iubitul si numai in intimitate.

  • Daca te-ai balaci in mare si te-ai intalni cu o sirena, ce ai face?

    Sunt sigura ca m-as speria sa vad o sirena inotand pe langa mine. De fapt, cine nu s-ar speria! Eu sunt o persoana care nu crede in existenta sirenelor. Acesti pesti, care sunt pe jumatate femeie, mi se par personaje rupte din povesti frumoase si doar atat. Ar fi mai rau daca as da peste niste inotatoare de prada. Hmm... Dar sunt precauta. Nu ma aventurez acolo unde este periculos.

  • Cand mergi la mare, mai stai la plaja? Bronzata esti si iarna...

    Cand merg la mare stau mereu la plaja, dar numai cand nu este frig, cum s-a intamplat zilele trecute! Nimic nu se compara cu un bronz la mare, nu? Desi s-au auzit multe lucruri in media la adresa culorii mele inchise, atunci cand ajung pe Litoral este o placere sa stau la soare. Nu ma deranjeaza sa ma mai colorez putin. Ca sa nu mai spun ca soarele este sanatos, dar numai intre anumite ore.

  • Ai facut vreodata topless?

    Nu fac topless ca sa nu ma prinda paparazzii! Glumesc! Nu sunt adepta acestui mod de a face plaja, mai nou adoptat de majoritatea femeilor din Romania. In plus, nu mi se pare nimic de bun gust in a face plaja topless. Iar cand vezi cate o pereche de sani arsi de-a dreptul de soare, parca te ustura si pe tine pielea... Cred ca unele femei sunt inconstiente atunci cand se expun la soare atat de mult.

  • Te-ai vedea si tu printre nudisti?

    Nu am nici o parere vizavi de cei care fac plaja nud. E optiunea lor si nimeni nu cred ca are dreptul sa intervina. Eu nu ma vad printre nudisti, deoarece mi se pare... un pic dizgratios. Nu consider ca trupul meu trebuie expus in vazul lumii, sa ma studieze toti ochii. Acest lucru este foarte intim, de acest privilegiu bucurandu-se numai iubitul meu. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden plaja