x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cuplu - Eram… familie la moda

Cuplu - Eram… familie la moda

de Catalina Iancu    |    14 Oct 2006   •   00:00
Cuplu - Eram… familie la moda

Ghici cine cu cine mai vine la prezentarile de moda? Andreea Esca Eram cu soacra, Monica Columbeanu cu burta mare si fara Iri, iar Andreea Banica de la Blondy cu prietenii.

Pana si mama Zina a inceput sa iasa din nou in lume. Caci nu putea sa rateze prezentarea de moda "Guess", care a avut loc joi seara la Hotel Marriott. Monica Columbeanu se credea probabil la "No comment". La intrebarea "De ce ai venit singura", ne-a raspuns: "Nu m-a parasit!". Dar nici nu ne gandeam la asa ceva! Doar stim cu totii cat de mult se iubesc Moni si Iri... "Adevarata Andreea Banica", asa cum i se spune interpretei de la Blondy, a incercat sa se strecoare printre sirurile de scaune asezate foarte aproape unele de altele. Interpreta a reusit pana la urma sa treaca pe langa cei care se asezasera deja si s-a scuzat politicos: "Mai slaba de-atat nu pot sa fiu!". Nici nu ne-am dori s-o vedem mai subtire decat e, caci deja s-a ascutit precum lupta de clasa.

FARA LOC. Andreea Esca a sosit cu sotul, Alexandre Eram, si cu soacra. Curiosilor, Andreea le-a confirmat ca, intr-adevar, distinsa doamna care ii insotea este mama sotului ei: "Este doamna Eram numarul unu, eu sunt numarul doi", a precizat Andreea. Daca celorlati le-a acordat interviuri, de Catalin Dezbracatu’ s-a ferit toata seara. Se pare ca nu-l prea simpatizeaza, desi Impiedicatu s-a chinuit din rasputeri sa-i intre in gratii. Vedetele intarziate, precum Cristina Cioran, n-au mai avut loc pe scaune si-au urmarit colectiile "Guess" in picioare. De altfel, la eveniment a venit multa lume, iar prezentarea a fost ca la carte: manechine profesioniste, haine superbe pentru sezonul de toamna-iarna 2006-2007. Chiar si copiii s-au descurcat excelent. Nu s-au mai impiedicat unii de altii, ca data trecuta.

×
Subiecte în articol: antimonden