x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cupluri noi in show-biz-ul autohton

Cupluri noi in show-biz-ul autohton

de Catalina Iancu    |    08 Iul 2007   •   00:00
Cupluri noi in  show-biz-ul autohton

Producţia muzicală nu stă in loc. Trupele se fac şi se desfac şi noi duete apar la orizontul show-biz-ului.

După ce şi-a văzut visul cu ochii şi şi-a pus la punct firma de producţie muzicală Miracle Music, Claudiu Mirică aşteaptă incă un miracol. Un duet cu Margareta Păslaru. Primul pas a fost făcut, in sensul că Mirică a lansat albumul "Virtual", care conţine două piese interpretate impreună cu doamna căntecului romănesc. Claudiu are de gănd să continue colaborarea cu distinsa interpretă. Mirică incearcă să o convingă să revină pe scenă, şi evident, şi-ar dori să cănte cu idolul copilăriei sale: "Cănd eram mic, eram un mare fan al său, aşa că sunt foarte motivat cănd lucrăm la aceleaşi proiecte. Aş fi bucuros şi onorat să cănt cu doamna Margareta Păslaru. Este, după părerea mea, o căntăreaţă fascinantă. Cea mai bună din Romănia", a declarat Claudiu.

ŞI-AU FĂCUT BOTEZUL. Un alt artist care şi-a găsit "jumătatea" profesională este Marcel Pavel. El a "părăsit-o" pe Monica Anghel pentru o parteneră (de scenă) mai tănără: Lavinia. Cei doi au căntat recent impreună. Nu la un "Bikiny party", aşa cum ne obişnuise Lavinia pe vremea cănd dansa cu microfonul in mănă in trupa Spacy, ci la o petrecere privată, mai precis, la un botez. Lavinia a fredonat, iar Marcel a căntat. Iar la recenta lansare de album a interpretului, bruneta cu gropiţe in obrăjori a fost din nou prezentă. Nu-i exclus ca in show-urile lui Marcel s-o vedem "la pachet" şi pe Lavinia.

"LUAŢI-MĂ CUM SUNT". Pentru primul album din carieră, Oana Zăvoranu l-a ales ca partener pe Adi Korekt. Corect! Cineva trebuia să cănte pe acest album! Fiindcă Oana e "Mai bună ca niciodată", Adi a pus umărul şi vocea la nu mai puţin de trei piese dintre cele zece de pe CD-ul Oanei. In cazul in care diva se va incumeta să presteze live şi in spectacole, aşa cum a făcut şi la Club Paradiso, partenerul ei de scenă o va ajuta să se desfăşoare şi să-şi arate talentul. Vedeta este optimistă şi merge inainte prin jungla show-biz-ului: "Luaţi-mă cum sunt, ascultaţi ce am de zis fără să mă judecaţi, pentru că dacă veţi incerca măcar, vă garantez că nu aveţi ce pierde. Pe bune!"

Brianna Caradja continuă să ne uimească. Nonconformista personalitate de viţă nobilă s-a apucat de muzică. Şi şi-a luat profesor pe măsură. Pe Benone Sinulescu. Nici prin cap nu i-ar fi trecut lui nea Benny că va cănta impreună cu o prinţesă! Şi n-a fost rău deloc.

×
Subiecte în articol: antimonden