x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Da-i papucii - Vedete suspicioase si divorturi scandaloase

Da-i papucii - Vedete suspicioase si divorturi scandaloase

de Catalina Iancu    |    03 Sep 2006   •   00:00
Da-i papucii - Vedete suspicioase si divorturi scandaloase

Sunt frumoase. Sunt destepte. Sunt devreme acasa. De ce divorteaza cu scandal? C-asa-s vedetele de pe plaiuri mioritice, iuti la manie.

Ultima perioada a adus divorturi pe banda in show-bizz-ul romanesc. Serban Georgescu parca e blestemat in privinta aceasta. Dar in cazul lui, parca ne vine in minte vorba din batrani: cum iti asterni, asa dormi. De Carmen Radulescu s-a despartit urat, cu Madalina Manole a trecut printr-un divort necivilizat. Nici cea mai noua dintre sotii, Eniko Bartos, nu mai vrea sa convietuiasca cu el. Si cum ar putea fi altfel, atata vreme cat Serban a spus despre aleasa lui ca e "fotomodel din Caracal", cand ea era studenta la Drept? Eniko a declarat ca Serban a contribuit cu sume infime la cresterea fetitei lor, Alesia Anamaria, si ca tot mariajul sau s-a rezumat la lacrimi si suferinta. "Fata draga, nu fi trista, fiindca e pacat!"

DISCORDIE. Simona Florescu e convinsa ca sora lui Ion Dinchiseanu le-a stricat casnicia

SACRIFICII. Cine ar fi crezut ce drama se petrece in familia Dichiseanu? Simona Florescu si-a sacrificat cariera pentru casnicie, si tot n-a fost bine. Interpreta si-a acuzat sotul ca n-a iubit-o, ci doar si-a dorit un copil. Ba mai mult decat atat, il banuieste ca ar fi avut legaturi de alta natura decat cele de familie cu sora lui vitrega, Jeni Popescu. Si ca, tocmai din cauza acesteia, femeie ajunsa acum la 83 de ani, s-a stricat mariajul lor, caci cumnata ei n-a inghitit-o de la bun inceput. In loc de declaratii, Ion Dichiseanu a preluat un citat de la Bebe sexologul care, acuzat de tot felul de lucruri de fosta nevasta, a declarat: "Tot ce spune sotia mea este adevarat. Nu fac alte comentarii". Exact la fel a spus si Ion Dichiseanu.

PE DOS. Luana Mitran a descoperit ca se intelege mai bine cu Cabral dupa ce s-au despartit

DOVEZI IREFUTABILE. Adina, "ingerul" de la Heaven, a ajuns si ea la tribunal, dupa cinci ani de casatorie, plus inca trei de convietuire cu Bogdan. Pe care sustine ca l-a prins in flagrant. A angajat o firma de detectivi particulari care i-au pus in brate dovezile. Mai bine-ar fi apelat la colegul Ernest, de la Prima TV. Astfel, a descoperit ca sotul ei facea sex cu amantele chiar in patul conjugal. In aceste conditii, solista a revenit la numele de fata, adica Postelnicu. Iata insa ca sunt si divorturile sunt bune la ceva: Luminita Anghel si Luana Mitran au primit emisiunea "Da-i papucii", iar Luana, care pastreaza nu-mele lui Cabral (Ibaka), spune ca se inteleg foarte bine de cand s-au despartit. Deci, e mai bine fara rau. De altfel, Luana e prezenta la toate dezbaterile referitoare la divorturi. I s-ar putea alatura cu succes Dana Razboiu si, mai nou, Melania Medeleanu.

"Am ramas in relatii bune, ne intelegem foarte bine si nu mai exista neintelegeri, fiindca acum, fiecare isi vede de drumul lui, de viata lui. Nu mai avem ce sa ne reprosam. Fetita noastra are nevoie de amandoi, si de mama, si de tata. Asa ca ne facem timp pentru ea si nu vrem sa se rasfranga asupra ei problemele pe care noi, ca si cuplu, le-am avut" - Luana Ibaka

"Am trecut printr-o situatie dramatica, pe care n-o doresc nimanui, si care, in ultimul timp, s-a tot acutizat. Au fost multe tensiuni, multe minciuni, lucruri grave despre care nu as vrea sa mai vorbesc. Despartirea este iminenta si e mai bine asa. Parintii mei m-au sustinut enorm si ma ajuta in continuare. Nu am facut altceva decat sa-mi vad de casa, de copil si de facultate, dar nu se mai poate" - Eniko Bartos

×
Subiecte în articol: antimonden