x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Daca taceau, filozoafe erau!

Daca taceau, filozoafe erau!

04 Mar 2004   •   00:00

Sunt celebre, frumoase si...blonde sau brunete. Cu atat mai mult sunt supuse greselilor. Vedetele reusesc sa-si ascunda, prin machiaj sau tinuta, defectele vizibile, dar ce sa faca daca gura pacatosului adevar graieste?!

Kitty Cepraga, papusa Barbie fara Ken

Cepraga Televiziunii Romane este plina de calitati. Atat de plina, incat s-a transformat intr-o polivalenta. Kitty a declarat odinioara intr-un interviu: "Sunt o polivalenta!". Este foarte bine sa-ti cunosti calitatile, ce-i drept. Dar nici chiar asa! Pentru a mai drege busuiocul, tot Kitty a mai grait: "Nu am fost in permanenta cu pene", "Ma regasesc in Tolstoi"... si "3 X 9 fac 21"! Ops! Daca Pasarin a avut probleme cu radicalul, se pare ca pe Cepraga o incurca inmultirea... Recent, Kitty a declarat ziaristilor ca s-a saturat sa fie vazuta ca o papusa Barbie. Ce sa-i faci daca este blonda si are un cap de... papusa? Chiar ea a recunoscut ca n-are ce sa faca. Nici daca s-ar tunde chilug n-ar scapa de apelativul Barbie. A scapat insa de Ken, adica de Adi Mutu.

Recursul Iuliei Fratila

Cu sigurnata, Iulia Fratila a iesit din tiparele vedetelor fara sare si piper. Pur si simplu n-a putut sa inteleaga cum de a reusit "sa se insoleze". "Nu m-am insolat niciodata atat de rau", spunea, intrigata, vedeta. La fel de intrigati suntem si noi, dar nu de patania ei, ci de verbul "a insola", pe care nu stim de unde l-a scos. In mod sigur, nu din limba romana. Sau, poate, tot de la insolatie i se trage! Care insolatie a devastat-o complet si pe dinauntru, si pe dinafara: "Nu mi-am ars doar pielea, aproape si prin haine mi-au patruns radiatiile, am facut febra, frisoane si chiar stomacul mi-a fost dat peste cap", zice Iulia, atinsa de insolatie. Gafa monumentala a fost cea din deschiderea emisiunii ei "Fotbal din Prima", cand le-a urat telespectatorilor: "Bine ati venit la "Procesul etapei", aaa... "Recursul etapei", aaa, Doamne ce am?!, voiam sa spun "Fotbal din Prima"". .aa, ce pacat ca n-a nimerit-o din prima!

Tania Budi, un soi care exceleaza

Este o femeie norocoasa. N-are nici un rid pe fata, dar nici un barbat prin preajma care sa o ia si de nevasta. Dar ce problema are Tania Budi? O cam incurca limba engleza. Dupa ce a facut in Anglia un curs bazat pe tehnica limbilor, ii vine sa rosteasca cuvantul mai intai in engleza si apoi in romana. Greu de inteles, nu-i asa? Mai ales ca a declarat ca e un soi care exceleaza in toate si ii plac femeile cu talia mica si fundul mare. Si asta nu-i tot! Budi este dependenta de cuvantul "exorbitant", de care nu se poate lipsi in nici o declaratie. Una peste alta, Tania Budi este si ea o blonda printre blonde!

Roxana Marcu, o comoara nedescoperita

Fosta cantareata de la Hora nu s-a sfiit sa declare: "Sunt o comoara nedescoperita!". A fost ceruta de trei ori de nevasta, dar ea se asteapta la mai multe oferte de acum incolo. Cum de n-a auzit-o nimeni pana acum ? Sau or fi auzit-o, dar n-au ascultat-o. Sau au auzit-o, au ascultat-o, dar n-au indraznit sa o descopere!

Mihaela Cernea este blonda si in frunte

Mihaela, singura blonda cu Class-a, a reusit sa intre in istoria bancurilor cu blonde! Intr-o emisiune a fost pusa sa zica o gluma despre blonde. S-a chinuit atat de tare sa-si aminteasca una, incat inivitatii au facut un banc pe seama ei: "Cel mai tare banc cu blonde este sa pui o blonda sa spuna un b a n c despre blonde". Bineinteles ca o asem e n e a perla nu putea sa treaca neobservata. Dupa acest incident, Mihaela Cernea a primit un "compliment ", tot in timpul unei emisiuni, dar la radio: " Cineva mi-a zis ca sunt blonda in frunte. Pana in ziua de astazi stau sa ma intreb ce-a vrut sa spuna... Macar daca spunea ca sunt blonda la minte...", a declarat Mihaela.

Atentie, Nicoleta Luciu nu este fortuita!

Dintre toate vedetele brunete care sunt la fel de inteligente ca blondele, Nicoleta Luciu a recunoscut ca nu stie ce inseamna cuvantul "fortuit", dar ca, totusi, niciodata n-a fost fortuita. Pe undeva, ea are dreptate. Nicoleta Luciu nu avea cum sa fie vreodata intamplatoare. Caci numai fortuitul e intamplator.

Jojo, drogurile si braconajul animalelor vii

Pe numele ei adevarat Alexandra Catalina Ionescu, Jojo este o blonda foarte sincera. Bravo ei, dar vai de noi! Sinceritatea debordanta a lui Jojo ne provoaca numai dureri de cap. Iata ce-a declarat ea presei de-a lungul timpului: "Am facut studii singurica si am descoperit ca marijuana dauneaza corpului, nu psihicului. Fiecare drog are problema lui!" sau "Din pacate, la noi se foloseste heroina de proasta calitate si apar eruptii pe piele...". Jojo s-a intrecut pe sine cand si-a exprimat opinia despre braconaj: "Nu sunt de acord cu vanarea animalelor vii". Sa intelegem atunci ca este de acord cu vanarea animalelor moarte?!
( DANA ANDRONIE )

×
Subiecte în articol: antimonden blonda