x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Bittman a muncit într-o blănărie din Republica Federală Germană: “Am cărat de toate”

Dan Bittman a muncit într-o blănărie din Republica Federală Germană: “Am cărat de toate”

02 Noi 2017   •   18:35
Dan Bittman a muncit într-o blănărie din Republica Federală Germană:  “Am cărat de toate”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Dan Bittman, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare seară de joi, de la ora 21.15, la Antena 1, în postura de prezentator al show-ului “Aici eu sunt vedeta”, mărturisește că a câștigat primii săi bani la vârsta de 18 ani. Și nu din muzică. Se întâmpla în anul 1980, în Republica Federală Germană.

Am muncit o lună de zile într-o blănărie, în care am cărat de toate. Am câștigat atunci peste o mie de mărci, din care îmi amintesc că mi-am cumpărat schiuri, o vestă de schi, pantaloni caroiați și pantofi. După aceea m-am întors în țară, deși ai mei și-ar fi dorit să rămân acolo. Știu foarte bine și limba germană, pentru că am absolvit Liceul german. Deci asta nu ar fi fost o problemă. Nu mi-am dorit însă să rămân acolo”, povestește celebrul solist vocal al trupei Holograf.

Joia aceasta, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul în care copiii celebrităților dezvăluie secretele părinților lor, Dan Bittman îi va avea ca invitați pe Mihai Morar și gemenele sale, Mara și Cezara (8 ani), Giulia Anghelescu și Antonia (5 ani) și Irinel Columbeanu și Irina (10 ani).

Ce au răspuns cele patru fetițe la întrebările legate de părinții lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 2 noiembrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție a celei mai sincere emisiuni a momentului, “Aici eu sunt vedeta”.

×
Subiecte în articol: Dan Bittman