x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Helciug, atacat de o... păuniță, la filmările pentru “Ie, Românie”: „A sărit efectiv pe mine”

Dan Helciug, atacat de o... păuniță, la filmările pentru “Ie, Românie”: „A sărit efectiv pe mine”

29 Mar 2018   •   20:10
Dan Helciug, atacat de o... păuniță, la filmările pentru “Ie, Românie”:  „A sărit efectiv pe mine”

Aflat în Muntenia, la filmările pentru ediția de vineri, 30 martie, de la ora 20.00, a emisiunii “Ie, Românie”, Dan Helciug a avut parte de o întâmplare neprevăzută. Aflat în ograda unui gospodar dintr-un sat din Dâmbovița, ca s-o convingă pe fiica acestuia să vină la preselecțiile pentru show, Dan a dorit să vadă păunii pe care această familie îi crește. Și a intrat în zona de curte în care aceștia viețuiesc. Numai că, deranjată de prezența “intrusului”, una dintre păunițe i-a sărit artistului... în cap.

Cu ajutorul unei fete (n.n. fata pe care a chemat-o la preselecțiile pentru show), am cunoscut” o... păuniță care, probabil, din dragoste la prima vedere pentru mine sau poate incitată fesul meu roșu, a sărit efectiv pe mine”, povestește el.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Iar Dan, drept consolare, a primit din partea gazdelor un mănunchi de pene de păun. “I le voi duce soției. Iar una dintre ele o voi pune la pălărie”, mai spune el.

De altfel, Dan Helciug a fost un răsfățat al celor cărora le-a călcat pragul, în satele muntenești. Căci fiecare gazdă l-a primit cu ceva bun de mâncare. De la pâine cu nuci, clătite și cornulețe, la plăcinte. “Cred că, în Muntenia, am pus pe mine câte un kilogram pe zi. În burta mea erau un rând de cornulețe, unul de plăcinte, un altul de clătite”, mai spune el. De asemenea, pentru acasă, Dan Helciug a primit țuică de gutui, lichior de izmă și lichior de busuioc, “o minunăție”.

Vineri, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”, Dan Helciug și Paula Chirilă au misiunea să descopere cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din această regiune și să-i convingă să vină la preselecții. Cele șase finaliste vor apărea a doua zi în fața juraților Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși care vor alege, dintre ele, cea mai frumoasă fată din Muntenia. De asemenea, cei trei jurați vor desemna și cel mai talentat localnic.

Cine este câștigătoarea “Ie Românie” – Muntenia, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Mircea Radu.

×