x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Negru: "Serialul Dallas ar trebui să fie material de studiu și în facultățile din România"

Dan Negru: "Serialul Dallas ar trebui să fie material de studiu și în facultățile din România"

de CS    |    08 Ian 2013   •   16:04
Dan Negru: "Serialul Dallas ar trebui să fie material de studiu și în facultățile din România"
Sursa foto: Antena1

Serialul fenomen, Dallas, revine cu un nou sezon la sfârșitul acestei săptămâni la Antena 1.
Cele mai noi episoade aduc din 12 ianuarie noi intrigi în familia Ewing iar lupta pentru putere se anunță mai acerbă ca niciodată.
Dallas a devenit un serial simbol în istoria televiziunii mondiale. J.R, Sue Ellen, Bobby sau Pamela au devenit rapid cele mai populare personaje de televiziune iar febra “Dallas” a cuprins întreaga planetă.
Vedeta Antena 1, Dan Negru spune că „serialul Dallas este pentru orice om de televiziune un reper. Nu te poți numi om de televiziune dacă nu ai văzut Dallas. Indiferent dacă ești din Franța, Germania sau Uruguay este esențial să fi văzut acest serial care a făcut istorie. Eu am descoperit povestea Dallas-ului din spatele ecranului și am fost fascinant. Impactul pe care l-a avut acest serial, scenariul și întregul fenomen creat este studiat de ani buni în facultăți de profil din Anglia, Franța și Statele Unite și nu înțeleg de ce nu se întâmplă acest lucru și în România.
Sunt foarte curios să văd ce au făcut americanii în acest nou sezon difuzat de Antena 1”, adaugă Dan Negru.

×
Subiecte în articol: dan negru dallas antena1 sezon nou