x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dana are un tatuaj in limba elfilor

Dana are un tatuaj in limba elfilor

29 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Un interviu cu Dana Nalbaru se complica foarte mult in momentul in care ii adresezi intrebari personale. Brusc devine iritata si discutia se transforma intr-un meci de tenis.
HORATIU TUDOR

De felul ei, Dana Nalbaru nu prea acorda interviuri sau, daca se indura sa o faca, acest favor este acordat revistelor mondene care-i creeaza o imagine favorabila. Fenteaza presa cotidiana, deoarece, spune ea, ziarele nu i-au facut decat rau, patandu-i imaginea imaculata.

ACTRITA. Dana Nalbaru ar fi putut sa fie o buna actrita. Vorbeste foarte afectat, isi agita teatral mainile in aer, te ataca prin priviri metalice sau zambeste angelic, atunci cand vrea sa te seduca. Pentru a o cuceri, trebuie neaparat sa o lasi sa vorbeasca despre meseria ei de prezentatoare si, bineinteles, de interpreta adulata de o tara intreaga. Asa am aflat ca este prezentatoarea emisiunii "Fresh Club", careia ii este rezervat prea putin timp de emisie. Probabil ca emisiunea nu ar fi atins un rating multumitor daca nu s-ar fi acordat premii consistente. La sfarsitul sezonului, dintre acesti tineri care aspira la un dram de celebritate se vor alege doi baieti si doua fete care vor forma trupa Fresh. Dana Nalbaru ne-a rugat sa precizam ca acest concurs artistic se desfasoara live, orchestratia fiind asigurata de grupul ei.

TATUAJE. Dana Nalbaru a abordat o tinuta vestimentara sumara, care a lasat la vedere cele doua tatuaje absolut interesante. Unul pe bratul stang, care infatiseaza noua negri mititei dansand in jurul soarelui.

Al doilea tatuaj, cel de pe mana dreapta, reprezinta o insiruire de cuvinte intr-o limba necunoscuta.

Curiozitatea noastra nu a fost decat pe sfert satisfacuta, Dana spunandu-ne doar ca este in limba elfilor. Modelul a fost preluat dupa celebrul "Stapanul inelelor" al lui J. R. R. Tolkien.

Dana ne-a marturisit ca este o admiratoare a tatuajelor si are de gand sa-si imbogateasca pielea cu inca alte patru. Urmatorul, la toamna, va infatisa o zana care va trona pe coloana vertebrala. Ca sa nu mai vorbim ca pe trupul Danei Nalbaru troneaza un piercing in buric.

INSEPARABILI. Subiectul despre relatia ei cu Calin Goia il expediaza in cateva cuvinte, deoarece, asa cum am mai spus, este nemultumita de tot ceea ce s-a scris. Sunt impreuna de cinci ani si Dana ne declara ca acesta este barbatul vietii ei, langa care vrea sa imbatraneasca.

Cu un zambet ce l-ar fi inmuiat pana si pe cel mai inrait misogin, Dana ne-a spus "in premiera" ca s-a maritat, in secret, cu mult mai cunoscutul ei prieten, solistul grupului Voltaj.

Dar aceasta afirmatie, intarita de un zambet serafic, a fost facuta cu o umbra in priviri, moment in care a coborat pleoapele in pamant.

Maria Dragomiroiu si Ion Laceanu, filmati de ZDF

Costinestiul este recunoscut ca fiind statiunea exclusiva a tineretului nonconformist, la fel ca si Vama Veche.

ADMIRATORI. Din multitudinea de terase si restaurante dincolo de gardul carora razbate muzica disco sau house, un local iti atrage atentia datorita acordurilor de muzica populara. Este vorba despre restaurantul Poienita, singurul din Costinesti care are un program folcloric. Intins pe o suprafata de 2.500 de metri, decorat cu fantani arteziene, la ora vizitei noastre, Poienita gemea de lume. Acest lucru ar fi fost nesemnificativ daca nu ne-ar fi uimit faptul ca o multime de tineri ii asaltasera pentru poze pe Maria Dragomiroiu si pe Ion Laceanu, ceea ce inseamna ca muzica populara nu este data uitarii.

PROGRAM. Dar si mai socant a fost momentul cand o echipa de filmare de la televiziunea germana ZDF le-a solicitat celor doi cunoscuti interpreti un scurt interviu, dupa ce in prealabil ii filmasera in timpul evolutiei artistice. Reporterii ne-au declarat ca au venit din Jupiter special in Costinesti pentru ca au auzit ca in respectiva seara Maria Dragomiroiu si Ion Laceanu vor sustine un recital. Si ei au fost uimiti de valul de simpatie cu care solistii au fost intampinati de catre tineri.

Din cauza publicului ce se revarsa in valuri, Maria Dragomiroiu si Ion Laceanu s-au vazut obligati sa cante pana la ora 3 dimineata. (Horatiu Tudor)

LA CALD

  • DENIS DE LA AUTENTIC PLIMBA CAINELE MIRABELEI. Desi patrupedele nu prea au voie sa stea la hotel, mai exista si patroni binevoitori, care-i inteleg pe iubitorii de animale. De exemplu, Mirabela Dauer a venit la mare cu Bonzo, un superb exemplar canin. Bichonul, micut cat sa incapa intr-o geanta, este foarte cuminte si nu i-a creat nici un fel de problema. Ba mai mult, toata lumea l-a indragit. Solista si-a luat si un "Autentic" dog-sitter. Frumuselul Denis din trupa amintita ii plimba solistei catelul in jurul hotelului. (Catalina Iancu)

  • BAMBI VREA LA MAMAIA. Surorile Tanase vor sa-si arate muschii. La propriu. Asa ca s-au apucat sa traga serios de fiare, la sala. Au trecut si pe un regim alimentar bogat in proteine, mai precis multe legume si fructe, carne facuta numai la gratar, plus vitamine si energizante. Solistele se afla in Olanda, la Amsterdam, in vizita la iubitul Ralucai, Nicolae Mitea. Zilele acestea insa se vor intoarce in tara, direct pe Litoral. Interpretele mai vor inca o data la "Mamaia". Dupa ce anul trecut au concurat la festivalul amintit cu o piesa compusa de Simona Cristocea, cele trei prietene au pus-o de-o colaborare si anul acesta. Bambinele vor participa la sectiunea Creatie cu piesa "Plangi", o melodie de dragoste care poarta semnatura talentatei cantautoare. (Catalina Iancu)

  • ZDOB SI ZDUB - INTRE PLAYBACK SI LIVE. Formatia Zdob si Zdub a concertat live in Vama Veche, timp de doua ore, in fata a 4.000 de oameni. In seara urmatoare si-au facut din nou aparitia. De data asta, la emisiunea lui Teo si Andi. In finalul programului, rockerii au facut play-back pe melodia "Dj Vasile". E adevarat ca nu aveau conditii pentru a canta live, dar nu i-a obligat nimeni sa apara. In plus, dupa agitatia din ultima vreme pe tema live vs play-back, nu a fost o miscare prea inteligenta. Poate ca fanii formatiilor dance isi iarta idolii pentru asemenea "cantari" mimate, dar are oare Zdob si Zdub vreo scuza? (Vlad Nichita)

    ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 29 iulie 2004

    Plaja particulara te scapa de griji

    Karma este ultima descoperire a verii

    Cu vedere la plaja

    Litoralul azi
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden dan