x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dana Nalbaru a cantat cu iubitul

Dana Nalbaru a cantat cu iubitul

26 Mar 2004   •   00:00

Dupa aproape zece luni de la despartirea de Hi-Q, Dana Nalbaru s-a apucat de rock. Si-a lansat primul album solo si a facut duet pentru prima data cu iubitul ei, Calin Goia.

Desi a tot declarat ca e primul pas spre maturizare, Dana tot la pustime a ajuns. Fiindca lansarea a avut loc miercuri, la Liceul „Sf. Sava". Interpreta a mai spus ca a fost ideea ei sa treaca de la pop la rock. Insa versurile melodiilor i-au apartinut, in majoritate, lui Calin Goia. Si tot el s-a ocupat de sunet si lumini. Aceasta colaborare ar trebui sa inchida gura lumii care a tot carcotit ca cei doi s-au despartit si s-au impacat tot de atatea ori. Le mai ramane sa-si puna pirostriile, ca deh!, acum impart si scena, nu numai patul.

EMOTII. Dana Nalbaru si-a facut aparitia imbracata intr-un stil aproape nedefinit: blugi, cizme cu toc cui si doua maiouri, unul peste altul. Numai a rockerita nu parea. Profesorii s-au tot muncit sa-i tina in frau pe copii. Cand elevii au dat navala, in sala de festivitati era un vacarm de nedescris. Dupa fas-urile de proba pentru jeturile de fum, Dana si-a inceput concertul live cu piesa „Zbor". Dupa prima melodie, a marturisit: „Fratilor, am niste emotii… ca la debut".

DUET. Pe acordurile cantecelor mai potolite, publicul a aprins brichetele. Daca ar sti parintii cati fumeaza… Cei ramasi in pana de gaz au facut lumina cu telefoanele mobile. Si tot la un refren mai lent s-au imbratisat chiar si doi baieti. Poate in gluma. Si asta fiindca Dana tocmai presta o melodie de dragoste. Surpriza serii: pe scena a aparut insusi Calin, ridicand voltajul in sala. Cei doi indragostiti au cantat pentru prima data in duet, iar Goia si-a pupat de doua ori iubita pe frunte in timpul cantarii. Dupa care s-a urcat la balcon si-a urmarit spectacolul de la inaltime. Din cand in cand dadea din… chelie.

DOR. Dana nu i-a invitat la lansare pe fostii colegi de la Hi-Q. Totusi, ea a interpretat melodia „Dor de noi", reorchestrata si avand un altfel de refren, in stil rock. Mai exact, a cantat doar „bucatica" ei, asa cum era in original. Impresia generala a fost insa ca vocea solistei nu se potriveste deloc cu acest gen de muzica. Sunetul instrumentelor, avand decibelii mult prea ridicati, o acopereau, dar nici vocalista nu prea avea suflu. In plus, o mai ineca si fumul atat de dens incat puteai parli porcul. Glasul ei se auzea din ce in ce mai stins. Spre final ajunsese de nu-si mai putea controla respiratia si parea o maratonista care tocmai a incheiat cursa. Melodiile au fost chiar interesante, dar ceea ce ar trebui sa mai invete Dana este ca a canta rock nu inseamna numai sa tipi.

Ea despre ea:

„Simteam nevoia de schimbare. Imi place acest nou look si consider ca ma avantajeaza. Mi-am facut tatuaje fiindca asa am simtit. Nu l-am copiat pe Calin. Al meu este pe mana stanga, iar al lui pe mana dreapta. Acest nou album este o evolutie in cariera, dar si in viata mea. Este un pas important spre maturitate Ma simt norocoasa si puternica, pregatita sa arat lumii in ce am pus o parte din sufletul meu." Ea ne-a mai spus ca a reusit sa zboare cu ajutorul lui Cohelo, caci „atunci cand iti doresti ceva, intreg Universul lucreaza pentru tine."

Ea despre Calin:

„Imi place mai mult look-ul lui de-acum fiindca eu asa l-am cunoscut, cu chelie. Nu l-am vazut cu par decat in poze. Oricum, il iubesc si cu, si fara par. Si cred ca si el m-ar iubi chiar daca as fi chelioasa. M-a ajutat si m-a sustinut foarte mult pentru acest proiect, si pentru asta ii multumesc. Si-i mai multumesc pentru dragostea si increderea lui, caci fara el n-as fi reusit."
Catalina Iancu

×
Subiecte în articol: antimonden dan