x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dani Otil, la un pas sa se sufoce la filmãrile Neatza!

Dani Otil, la un pas sa se sufoce la filmãrile Neatza!

de CS    |    19 Dec 2012   •   16:58
Dani Otil, la un pas sa se sufoce la filmãrile Neatza!
Sursa foto: Antena1

În dimineaţa de Ajun, Rãzvan şi Dani le-au pregãtit telespectatorilor o ediţie specialã a celui mai iubit matinal: vedetele Antenei 1 vor deschide Fabrica de Jucãrii a lui Moş Crãciun. Personaje de poveste prind viaţã în platoul Neatza: Răzvan va fi Geppetto, Dani va interpreta rolul lui Pinocchio, personajele din “Alba ca zăpada și cei sapte pitici” vor fi interpretate de membrii trupei Mandinga iar Dj Rino va fi “Motanul Încălțat”.

De departe cel mai încercat a fost Dani Oţil, care a trebuit sã suporte întreaga zi un nas special, întocmai ca cel al lui Pinochio. „Nu e tocmai uşor sã fi Pinochio, am simţit asta pe nasul meu. Abia puteam respira, însã ne-am distrat pe cinste”, a declarat Dani.

Năzdrăvăniile puse minuţios la cale de Răzvan, Dani, Roxana, Vlădutz,  Puberu, Aurică, dar şi ceilalţi membrii ai echipei Neatza nu se opresc aici, cei mai veseli matinali încântându-şi telespectatorii cu momente din cele mai haioase şi invitaţi pe măsură. Elena Gheorghe, Alex Velea, Anda Adam sunt doar câțiva din cei care nu vor rata întâlnirea cu telespectatorii Antena 1 pe 24 decembrie, de la ora 8:00.

×
Subiecte în articol: dani otil neatza sufoce filmari