x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Daniela Crudu, despre lecția importantă învățată în ”Ultimul Trib”

Daniela Crudu, despre lecția importantă învățată în ”Ultimul Trib”

23 Oct 2018   •   18:22
Daniela Crudu, despre lecția importantă învățată în ”Ultimul Trib”

După un lung șir de accidentări și după zile în șir petrecute în Africa, Daniela Crudu a ajuns să aprecieze și mai mult lucrurile simple în viață, după cum chiar ea mărturisește joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib”.

Dacă zecile de zgârieturi și vânătăi nu au reușit să o facă să își piardă speranța, Daniela Crudu pare dezarmată după ce a fost nevoită să își pună mâna în ghips după accidentarea de la ultima probă de Teritoriu. ”Mă simt foarte prost, n-am mai fost niciodată în postura asta, să nu pot să ajut sau să mă descurc singură”, a spus Daniela, care mărturisește joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”, că a ajuns să aprecieze lucrurile cu adevărat importante în viață. ”Mi s-a luat și carnea de pe spate! Mai bine stăteam în sat acolo la Voula... Săraci, dar sănătoși, decât bogați la vilă, dar să nu poți să te miști”, a spus cu amărăciune Daniela Crudu.

Cum se va descurca aceasta, dar și echipa ei de Lemuri la următoarea probă pentru nominalizare, telespectatorii pot vedea joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

 

×
Subiecte în articol: daniela crudu