x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden David Bisbal: sunete puternice

David Bisbal: sunete puternice

de Dana Andronie    |    23 Noi 2008   •   00:00
David Bisbal: sunete puternice

ARTA DE A TRĂI  •  MUZICA E VIAŢA LUI
Fanii din România ai lui David Bisbal îl vor avea, la 11 decembrie, la Sala Palatului. Se va cânta doar în limba spaniolă!



Artistul nu acceptă să cânte într-o altă limbă. Este foarte important ca muzica sa să reflecte cultura originii sale, andaluze. Iar pentru David Bisbal muzica este foate importantă! "Vreau să fac un disc foarte intens, care să vibreze mult. Muzica este foarte importantă şi caut acele sunete puternice, care să scoată la iveală partea mea cea mai ritmică", a declarat David. Platon decreta că muzica este arta cu materialul cel mai imaterial. Se pare că artistul s-a dedicat trup şi suflet unei astfel de substanţe.

IA BILETE, NEAMULE!
David Bisbal va concerta în România la 11 decembrie, în cadrul proiectului naţional de multiculturalitate şi multilingvism "Artă contra drog". Acţiunea este organizată de Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului, Asociaţia Culturală Dracula, Asociaţia Culturală Teocta şi Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România şi se desfăşoară sub patronajul şi cu susţinerea organizaţiei EURAD – Europe Against Drugs. Biletele au fost puse în vânzare la trei categorii de preţuri (Categoria 1 – 400 de lei, Categoria 2 – 300 de lei şi Categoria 3 – 200 de lei) şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi online pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Pe coloana sonoră a telenovelei "Juro que te amo"

David a lansat săptămâna trecută videoclipul pentru "Juro que te amo", piesă ce a fost inclusă pe coloana sonoră a telenovelei cu acelaşi nume. "Sunt fană înfocată a lui David Bisbal! Are o voce unică – declară producătoarea Martha Patricia de Zatarain. Ne-am pus de acord în urmă cu câţiva ani. Când se pregătea să coboare de pe scenă, i-am zis: «Tu vei cânta tema viitoarei mele telenovele». Şi uite că aşa s-a şi întâmplat!" Artistul a filmat mai bine de opt ore într-o mănăstire din Ciudad de Mexico. "Sunt zile intense de muncă, dar nu mă plâng, mă bucur de ceea ce fac, iar dragostea pe care mi-o oferă oamenii n-aş da-o pe nimica", a declarat muzicianul. David Bisbal se pregăteşte de un nou album, ce urmează a fi lansat în primăvara anului viitor. Talentul nu-i dă pace. Nu-l lasă să aibă nici un moment de linişte. "Trebuie să munceşti mult şi în acest sens este o muncă pentru care te sacrifici", mărturisea David într-un interviu.

×
Subiecte în articol: antimonden david