x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DE LA EI PENTRU NOI - Vedetele si declaratiile anului

DE LA EI PENTRU NOI - Vedetele si declaratiile anului

de Dana Andronie    |    29 Dec 2006   •   00:00
DE LA EI PENTRU NOI  -  Vedetele si declaratiile anului

A devenit o traditie sa va prezentam declaratiile anului. Personalitatile din sanul (si cele care cu greu au incaput in "sutienul") show-biz-ului autohton si-au dat drumul... la gura si au scos tot felul de "panselute" violete, ultraviolete si... orale.

"Daca mai sunteti inca pe receptie si nu v-ati tras un glont in cap, dati-ne un SMS!" A devenit o traditie sa va prezentam declaratiile anului. Personalitatile din sanul (si cele care cu greu au incaput in "sutienul") show-biz-ului autohton si-au dat drumul... la gura si au scos tot felul de "panselute" violete, ultraviolete si... orale.

Pentru a se citi... bine aceste declaratii, care au sanse sa intre in istorie, prin subiectul si naturaletea (prostia) lor, le vom imparti in categorii. Asadar si prin urmare, avem urmatoarele categorii de sine statatoare: Categoria mare actor de OTV: "Dan Diaconescu in direct!". "Dan Diaconescu a devenit un actor de film. Sper din tot sufletul sa fie un film mut", a declarat Razvan Simion, la National TV. Acelasi Razvan a mai spus: "Doamnelor si domnilor, daca mai sunteti inca pe receptie si nu v-ati tras un glont in cap, dati-ne un SMS". Buuuun! De n-ar fi telespectatorii la fel de inteligenti ca prezentatorul! Acum urmeaza categoria "vanturi". "Adi Luca nu-si camufleaza vanturile, ba chiar ni le explica", a emis dis-de-dimineata Daniel Capatos, de la Antena 1. Fiti antena! "Pot sa fiu si Alba ca Zapada, sa am himenul intact si sa nu fi cunoscut nici un pitic" sau "Din cand in cand pe Baselu il atinge ceva la coarda sensibila. O sa ziceti ca stiti cine e coarda. Si eu stiu". Aceste doua afirmatii... inteligente ii apartin lui Mircea Badea.

MISOGIN. Acum, ascultati cum le zice Mircea Radu! "O companie romaneasca produce Lady milk. Cat de misogin sa fi fost cel care a avut idea sa puna numele asta la lapte!". Intrebare intrebatoare: "Si eu daca ma imbolnavesc de sifilis tot de la un SIF am luat?", zice Andrei Gheorghe. "Ma gandesc la relatia mea cu tara si descopar ca, surprinzator, ma inteleg mai bine cu nevasta-mea decat cu tara mea!". Tot Gheorghe. Andrei Gheorghe.

Din categoria "sunt atat de buna, incat ma vand unei alte tari" face parte Andreea Banica. "Vreau sa reprezint Polonia la Premiile MTV!", a declarat cantareata blonda la Maruta in direct! "Cum se face o resuscitare? Asezati-va pe masa si va arat!", a sarit voiniceste Traian Basescu la atac! Replica vine de la Cristian Tudor Popescu: "Nu m-ar mira sa vedem, cand se mai duce prin tara domnul presedinte, niste doamne si domnisoare care sa-si deschida brusc pieptarul si sa spuna «Resuscitati-ma si pe mine, domnule presedinte»!".
"Nu mai e mult pana e foarte putin"
"In cazul meu a contat foarte mult inteligenta. Am o inteligenta nativa. As fi avut acelasi succes si daca aveam parul verde", a spus "virgina" in inteligenta Delia Matache. In topul IQ "scazut" urmeaza Gigi Becali: "La viata mea am avut toate ciorbele, toti micii, toate mararele si toti leustenii" sau "Nu mai e mult pana e foarte putin!". Dupa Gi-gi, vine I-ri Co-lum-bea-NU: "Am fost la Place Van Damme". Categoria groapa de gunoi a show-biz-ului romanesc este rezervata cuplului: Bahmu si Prigoana: "Erau pipite, dom’le, femei de moravuri usoare! Il placeau pentru suta de euro nu pentru piciorul de lemn!" (Adriana Bahmuteanu). Sau "Sunt prost. Sunt ce vreti dumneavoastra. Cine se baga in tarate, il mananca porcii" (Silviu Prigoana). Sau: "Am incercat sa-i arunc proteza pe geam. Dar are bodyguarzi care i-o aduc inapoi si mai are inca una de rezerva" (Adriana Bahmuteanu). Sau: "Sunt bruneta originala, dar am fire albe fiindca mi le-a scos Prigoana" (Adriana Bahmuteanu).

×
Subiecte în articol: antimonden