x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De la New York, la Bucharest Fashion Week

De la New York, la Bucharest Fashion Week

30 Apr 2009   •   00:00
De la New York, la Bucharest Fashion Week

Joi, 30 aprilie, ora 20:00, la Hotel Rin din Bucureşti, Cătălin Botezatu îşi va lansa şi în România colecţia haute couture toamnă-iarnă 2009-2010.



Noua colecţie semnată Cătălin Botezatu a fost prezentată în premieră la începutul acestei săptămâni la New York în cadrul unui eveniment de top care a avut loc în faimosul hotel St. Regis din metropola americană.

Conceptul noii colecţii reflectă eleganţă, senzualitatea şi rafinamentul unei femei frumoase cu o personalitate aparte, care îşi permite şi îşi asumă statutul de divă. Pentru creionarea acestei imagini a divei absolute, Cătălin continuă colaborarea cu Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London şi cu Laurent Tourette, ambasador L'Oreal Paris, cei doi urmând să realizeze o veritabilă demonstraţie de artă în domeniul frumuseţii. Încălţămintea poartă semnătura brandului românesc Veronesse.

După un şir de prezentări pe podiumurile de la New York Haute Couture (Waldorf Astoria), Kitzbuhel (deschiderea Campionatului Mondial de Ski Alpin), Bratislava (Quelle by Botezatu), Budapesta (Quelle by Botezatu), Frankfurt şi revenit ieri în ţară de la un nou fashion show desfăşurat la New York, cel mai prolific creator de modă din România va încânta din nou publicul cu creaţiile sale sofisticate şi extrem de elegante în seara de gală Bucharest Fashion Week.

×
Subiecte în articol: antimonden new york