x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De la VIP-uri adunate

De la VIP-uri adunate

06 Mar 2004   •   00:00
Mirabela Dauer canta impreuna in araba. Ciudate mai sunt si drumurile cantaretilor, pasii lor ajungand unde nu te astepti. La inceputul lunii aprilie, un pluton de artisti, format din Gabriel Dorobantu, Mirabela Dauer, Elena Merisoreanu si Gheorghe Turda, va pleca in Kuweit, pentru a canta atat romanilor aflati la munca, cat si kuweitienilor insurati cu romance. Noutatea consta in faptul ca Mirabela si Dorobantu au inregistrat o piesa in limba araba, intitulata "Amrak habibi", care, in traducere, inseamna sunt supusul tau. Mai mult, Dorobantu il va invita la unul dintre spectacolele sale pe cel mai cunoscut interpret din Kuweit, Amr Diab, pe care doreste sa-l provoace la un duel muzical. (Horatiu Tudor) Marele interpret cubanez

Ibrahim Ferrer vine la Bucuresti. Pe 24 si 25 aprilie, iubitorii muzicii cubaneze se vor putea delecta cu doua concerte de exceptie, sustinute de Ibrahim Ferrer la Sala Palatului din Bucuresti. Castigator al mai multor Premii Grammy, printre care se afla si cel primit anul acesta, pe 8 februarie, Ferrer este un nume de legenda al Cubei. Cu un caracter temperamental si o voce calda, Ferrer a cintat alaturi de formatii legendare din tara natala, dar n-a devenit, niciodata, o vedeta in sine. In numai trei ani de la prima sa aparitie internationala, Ferrer a ajuns sa cinte pe cele mai mari scene ale lumii - Royal Albert Hall, Opera din Sydney, Orchard Hall din Tokyo. Biletele pentru concertele din Capitala au fost puse deja in vanzare si au preturi cuprinse intre 595.000 si 995.000 de lei. (Dana Ciobanu)

"Divertisul" Mireuta are nevasta directoare. Ada Mireuta, sotia lui Catalin Mireuta de la Divertis, a cochetat dintotdeauna cu moda, cu ceva ani in urma ocupandu-se de realizarea unor tipare de confectii pentru export. Insa de ieri este directoarea magazinului "Falla", situat vizavi de Politia Capitalei. Invitatii au ramas socati sa vada in luxoasa vitrina nu un manechin din plastic, ci unul viu, fotomodelul angajat cu ziua apartinand unei agentii bucurestene. Colectia, realizata la Fabrica Flacara din Cluj, din materiale aduse de la Paris, este destinata barbatilor si femeilor de afaceri. (Simona Ecovoiu)

Paula Mitrache a cantat "Dragostea din tei" la San Remo. Devenita in ultimul timp celebra in Romania, dar si controversata datorita preluarii piesei "Dragostea din tei" a grupului O-Zone, Paula Mitrache isi continua drumul plin de succes in Italia. Dupa cum v-am mai informat, aceasta melodie prelucrata de un DJ italian a ajuns pe locul 1 in top 100 Italia si doar in prima saptamana a inregistrat vanzari-record de peste 200.000 de albume. Joi seara, Paula Mitrache a urcat pe scena Festivalului San Remo in calitate de invitata a organizatorilor, singurul oaspete de seama fiind celebrul actor american Dustin Hoffman. Artista a interpretat in limba romana "Dragostea din tei", mentionand si numele lui Dan Balan, autorul melodiei. La final, Paula a tinut sa precizeze: "Datorez totul scolii romanesti de muzica si vreau sa inchei cu o formula pentru cei de-acasa: "Multumesc, Romania". (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: antimonden