x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De pe mapamond

De pe mapamond

05 Mar 2004   •   00:00
Janet Jackson a fost "concediata" de Disney. Celebra companie a renuntat la papusa inalta de aproape 2 metri propusa de cantareata cu ocazia implinirii a 75 de ani de cand a fost creat Micky Mouse. Motivul: scandalul creat de descoperirea sanului lui Janet la concertul de deschidere a Superbowl. Papusa gigantica, imbracata intr-un costum asemanator celui pe care Janet l-a purtat intr-un turneu din 1990, va fi inlocuita cu o alta papusa, creata de un angajat al Disney.

Atentat la viata modelului Jodie Kidd. Simpaticul model a fost la un pas de moarte dupa ce a alergat, impreuna cu iubitul ei, dupa un hot care intrase peste ea in casa din Barbados. Dupa constatarile politiei, hotul nu a furat nimic din casa modelului. Ea a povestit publicatiei "The Sun" ca s-a trezit cu hotul chiar in patul ei si acesta a luat-o la sanatoasa, dupa ce tipetele ei l-au alarmat si pe iubitul ei, care nu se afla in incapere in acel moment. Cei doi indragostiti au renuntat la urmarirea hotului in momentul in care acesta a inceput sa traga spre ei. Hotul nu a fost inca prins.

Elton John vrea sa isi puna pirostriile. Legenda muzicii Sir Elton John a declarat ziarului "Daily News" ca vrea sa se insoare cat mai repede cu iubitul lui, David Furnish, si ca asteapta cu sufletul la gura clipa in care in Marea Britanie va fi legalizata casatoria intre persoanele de acelasi sex. Elton John a mai fost insurat in 1984 cu... o femeie. Numai ca totul a durat patru ani. Relatia lui cu David se pare insa ca este mai stabila, cei doi formand un cuplu de mai bine de 11 ani. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden