x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DECLARATIE SOC! Cine a fost langa Oana Zavoranu in ultima clipa inainte de a deveni inconstienta!(VIDEO)

DECLARATIE SOC! Cine a fost langa Oana Zavoranu in ultima clipa inainte de a deveni inconstienta!(VIDEO)

de CS    |    18 Dec 2012   •   19:09
DECLARATIE SOC! Cine a fost langa Oana Zavoranu in ultima clipa inainte de a deveni inconstienta!(VIDEO)

Ultima saptamana a fost una foarte dificila pentru Oana Zavoranu. Dupa tentativa nereusita de sinucidere, Oana s-a luptat sa traiasca, iar aseara, in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena1 a povestit tot ceea ce a simtit in aceasta perioada.

Oana a declarat ca a incercat sa se sinucida cu un cocktail de pastile si alcool, combinatie pe care o folosea pentru a scapa de durerile cumplite de cap pe care le avea.
Cu ochii in lacrimi, vedeta a povestit ca Marty, pisica ei, a fost langa ea in ultimele momente de luciditate.
"Marty este sufletul si viata mea! Il iubesc pe Marty ca pe ochii mei din cap. Nu stiu cum as putea sa traiesc fara Marty...si are 16 ani, e nascut de ziua lui tata. De multe ori mi s-a parut ca e tata...l-am avut pe Marty in ultima clipa langa mine, nechemandu-l eu", a povestit Oana.

Motivul tristetii exagerate a Oanei, care a dus la gandurile sinucigase, se pare ca au fost nereusitele profesionale din ultima perioada.

„Este atat de bine sa te descarci. Sa spui ce simti si sa faci ce simti! As fi vrut sa pot sa va arat ca pot sa joc, ca sunt o actrita buna”, a povestit telespectatorilor Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu la Un show pacatos


×
Subiecte în articol: oana zavoranu declartie soc sinucidere