x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Despărţirile anului 2012 din showbiz-ul românesc

Despărţirile anului 2012 din showbiz-ul românesc

26 Dec 2012   •   14:57
Despărţirile anului 2012 din showbiz-ul românesc
Sursa foto: Marina Almăşan şi Victor Socaciu

În 2012, mai multe cupluri celebre s-au despărţit, anunţurile oficiale lund prin surprindere opinia publică. Printre cuplurile care au pus punct relaţiilor se numără Victor Socaciu şi Marina Almăşan, Smiley şi Laura Cosoi, Teo Trandafir şi Constantin Iosef.

Victor Socaciu a divorţat de Marina Almăşan la începutul lunii martie, după un mariaj care a durat 13 ani. "Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorţat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim impreuna", declara atunci Victor Socaciu. Presa tabloidă a relatat că motivul divorţului ar fi fost relaţia pe care Marina Almăşan o are cu omul de afaceri Georgică Cornu. Marina Almăşan a declarat că singurul vinovat pentru eşecul căsniciei este, încă de acum 10 ani, Victor Socaciu.


Deputatul Silviu Prigoană a divorţat de soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, după ce în luna august acesta a depus la Judecătoria Sectorului 3 o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie a celor doi copii minori, "pentru că aceştia au dispărut din casă şi nu s-au mai întors în 48 de ore". Întrebată dacă l-a anunţat pe Silviu Prigoană că va pleca cu copiii în vacanţă, Bahmuţeanu a răspuns: "Nu am vorbit foarte mult, pentru că era o situaţie tensionată în casă, de aceea am şi vrut să-i duc la aer curat". Silviu Prigoană i-a desfăcut contractul de muncă la postul Etno TV, unde ea era manager. "Nu aşa te porţi cu mama copiilor tăi", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Smiley şi Laura Cosoi au pus punct unei relaţii care a durat cinci ani, cei doi mărturisind în luna iunie că au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că era cea mai bună variantă pentru amândoi.

Victor Slav şi Anda Adam au hotărât "să meargă pe drumuri separate în viaţă" după o relaţie care a durat şase ani, decizia fiind luată de comun acord. Anda şi Victor s-au cunoscut pe platourile emisiunii "Dansez pentru tine", în urmă cu şase ani, şi de atunci au format un cuplu.

Teo Trandafir a divorţat de soţul ei, Constantin Iosef, după şase luni de căsnicie şi un an şi câteva luni de relaţie. Constantin Iosef a declarat că cei doi s-au despărţit din 8 decembrie.

×