x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DESTAINURI SENZATIONALE! Lui Vadim nu-i place sa plateasca pentru dragoste

DESTAINURI SENZATIONALE! Lui Vadim nu-i place sa plateasca pentru dragoste

de CS    |    28 Noi 2012   •   16:09
DESTAINURI SENZATIONALE! Lui Vadim nu-i place sa plateasca pentru dragoste
Sursa foto: Antena1

Invitat in emisiunea lui Dan Negru, „Te pui cu blondele?", Corneliu Vadim Tudor s-a trezit in mijlocul unei avalanse de intrebari despre viata lui personala. Politicianul nu s-a lasat insa deloc intimitat. Atunci când una dintre blonde l-a întrebat dacã este adevãrat ce a speculat presa, cã s-a iubit cu 1000 de femei, Vadim i-a dat un rãspuns care a lãsat fãra cuvinte întregul platou.

„Presa minte, nu erau 1000, ci 1100 şi dacã nu mã însuram depãşeam 5000! Iar dacã mi se va face vreo propunere interesantã, o sã cer o dispensã de la nevastã!” a glumit politicianul. Tot atunci, Vadim a mai dezvãluit o picanterie din viaţa sa personalã, care a fãcut deliciul blondelor: „Soţia mea e geloasã şi pe pisicã!”

Tot atunci, Corneliu Vadim Tudor le-a povestit blondelor şi un moment interesant din vremea studenţiei sale de la Viena, din perioada 78-79, când trebuia sã traverseze un cartier plin de femei cu moravuri uşoare pentru a-i putea telefona mamei sale. „Trece prinţul Valah! Strigau ele dupã mine! Mã plãceau, eram înalt, bine fãcut, purtam costum de catifea neagrã... Însã nu am cedat niciodatã insistenţelor lor. Nu-mi place ideea de a plãti pentru dragoste!”

×
Subiecte în articol: vadim tudor dragoste destainuiri femei