x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Detalii picante despre ”performanțele” lui Trump, dezvăluite de actrița Stormy Daniels într-un interviu pentru Vogue

Detalii picante despre ”performanțele” lui Trump, dezvăluite de actrița Stormy Daniels într-un interviu pentru Vogue

29 Aug 2018   •   17:23
Detalii picante despre ”performanțele” lui Trump, dezvăluite de actrița Stormy Daniels într-un interviu pentru Vogue

Starul de filme pentru adulți Stormy Daniels a făcut câteva afirmații umilitoare care îl vizează pe Donald Trump.

Daniels a acordat un interviu celebrei reviste de modp Vogue, în timpul căruia reporterul a adus vorba de presupusa relație amoroasă dintre actriță și liderul de la Casa Albă.

Actrița a fost rugată să dea detalii despre modul în care au decurs lucrurile la care Daniela a replicat: ”Câte detalii poți să dai despre două minute?”. Mirată, reporterița a întrebat: ” Două minute?”, moment în care actrița a spus: ”Poate. Sunt generoasă în apreciere!”
Stormy Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, susține că a avut o relație extraconjugală cu Donald Trump în 2006, la câteva luni după nașterea celui mai mic fiu al președintelui, conceput cu Melania Trump.

Presupusa relație ar fi dus la plata tăcerii femeii, tăcere care ar fi valorat 130.000 $, bani care au fost plătiți de avocatul Michael Cohen. Cohen a recunoscut săptămâna trecută că a cumpărat tpcerea actriței dar și a modelului Playboy Karen McDougal, avocatul spunând că nu a făcut altceva decât să respecte indicațiile lui Trump.

×