x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Detectorul de purici

Detectorul de purici

29 Apr 2004   •   00:00

Teo Trandafir se da la Andreea Marin

Teo are o noua obsesie. Se numeste simplu: Andreea Marin. De o saptamana incoace, Trandafirul Pro TV-ului aduce mereu vorba despre surprizele teveristei. Gaseste orice pretext pentru a o introduce in discutie pe Andreea Marin. Ca de exemplu: cand nu stie ce urmeaza, prezentatoarea spune pur si simplu „Ce surpriza aveti pentru mine...? Pe Andreea Marin?" sau „Doamne fereste, ca doar n-oi fi Andreea Marin!". Bineinteles ca vedeta TVR-ului n-are ce sa caute in cafeneaua lui Teo. Dar, cu toate astea, vedeta Pro TV-ului, care se tot lupta cu kilogramele, o aduce abuziv in discutie. Ne intrebam, totusi, ce-a patit Trandafir de se ia de Marin. I s-o fi pus pata pe audienta ridicata a „Surprizelor..."? Sau poate ca ravneste la formele Andreei Marin... Oricat de mult timp ar tine cura, Teo nu poate atinge acelasi rating ca „Surprize, surprize!". (Dana Andronie)

Cabral are picioare mirositoare

Mai in gluma, mai in serios, Cabral a recunoscut ca-i cam miros picioarele. Barbatul adevarat a venit la „De 3x femeie", acolo unde Mihaela Tatu incerca sa-l determine sa faca o demonstratie de arte martiale, alaturi de un profesionist. Degeaba se tot ruga prezentatoarea de el, ca luptatorul de kick-boxing nu s-a lasat induplecat. Cabral a spus ca nu poate intra pe tatami (covorul de lupta) decat descult. Iar el n-a vrut nici in ruptul capului sa-si scoata adidasii. Pana la urma am aflat si motivul: „Vrei sa mori aici?", i-a spus Cabral Mihaelei Tatu. Ceea ce ne-a dus cu gandul la cantecul celor de la Ca$$a Locco: „Fat-Frumos isi scoase ciorapul/ Arma fatala rase Irakul..." (Catalina Iancu)

Ionut contraataca

O fi el baiat frumusel, dar mai are multe de invatat in televiziune. Ionut Dolanescu, coprezentatorul emisiunii „Folclorul contraataca" de la Antena 1, ar trebui sa-si angajeze un stilist care sa-i aleaga hainele. Pantalonii care se prind undeva, mult deasupra burticii in formare, nu-l avantajeaza deloc! Si daca ar fi doar hainele, mai treaca-mearga! Da’ ar fi bine sa-i zica cineva sa nu mai foloseasca expresii de genul „sa ne spuna baietii impresiile lor", ca fugim de-acasa! (Dana Ciobanu)
×
Subiecte în articol: antimonden marin