x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Diana și ispita Andy formează primul cuplu pe „Insula iubirii”

Diana și ispita Andy formează primul cuplu pe „Insula iubirii”

31 Mai 2017   •   11:20
Diana și ispita Andy formează primul cuplu pe „Insula iubirii”

Episodul de luni, 29 mai, al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” a adus multe schimbări pe ambele insule. În plus, Antena 1 a fost lider de piață cu cel de-al cincelea episod, difuzat în intervalul orar 20:28 – 23:46, pe targetul comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, din mediul urban. Antena 1 a înregistrat pe aceste coordonate un rating mediu de 6.9 puncte și o cotă de piață de 22%, fiind urmată de ProTV cu 6 puncte de rating și o cotă de piață de 19%.

Diana și Andy și-au asumat statutul de cuplu și, pentru prima dată în acest sezon, pe „Insula iubirii” a avut loc și primul sărut între o concurentă și o ispită. Întâlnirea între Maria și Robert la tigri a fost foarte tensionată. Cu toate acestea, concurenta a decis să rămână singură în resort cu ispita, atunci când ceilalți au plecat în oraș, după ce inițial anunțase că va merge și ea. Tot comportamentul ei îl face pe Robert să fie foarte confuz, concluzionând că „plânsul ei e precum chemarea unei sirene”, căruia el a decis să nu îi dea curs.

Tot în acest episod, Cosmin a discutat cu Alice despre partenera lui, alegând să petreacă mai mult timp cu ea decât cu ispitele oficiale.

Ședințele foto câștigate la concurs – a Mariei cu Aurel și a Biancăi cu Sorin au avut trei ipostaze diferite: Pirații din Caraibe, Adam și Eva și Tarzan și Jane. Fetele s-au arătat mai curajoase în fața șarpelui pe care trebuiau să-l țină pe umeri, spre deosebire de băieți care nu au reacționat bine când s-au aflat față în față cu reptila.

În timp ce Bianca poza alături de Sorin, Liviu a început să simtă pentru prima dată o stare de neliniște, pe care nici prezența ispitei preferate nu a reușit să o domolească prea mult. El a încercat să afle vești despre iubita lui, fiind asigurat de echipă că aceasta este bine și că nu plânge, cum s-a întâmplat în prima zi, după întoarcerea de la întâlnirea cu Sorin. Mai mult, Liviu a început să discute cu ceilalți concurenți și cu ispitele feminine despre cum a fost în sezoanele trecute, făcându-și griji pentru Bianca, în lipsa oricăror informații despre ea. Maria i-a confirmat că totul este real, spunându-i despre interacțiunea ei cu Sasha din sezonul al doilea.

Seara, băieții au primit vizita lui Radu, care a venit să le facă lui Aurel și Mariei cadou câteva fotografii de la ședința foto. La final, el i-a dat și lui Liviu poze de la ședința foto a Bincăi cu Sorin, și chiar dacă cei prezenți le-au admirat și nu au considerat că reprezintă altceva mai mult, reacția lui Liviu nu a mai fost relaxată ca până acum, spunând că aceste poze reprezintă „o veste foarte proastă” și, deși a spus că se bucură să o revadă, cu siguranță nu în ipostaza acestor fotografii. 

Tot în acest episod, alarma s-a declanșat pe insula băieților special pentru ca Ben să vadă imagini în timp real cu Diana și apropierea ei de Andy. La vederea imaginilor cu Diana în brațele ispitei, Ben a spus că partenera lui „se joacă”, înclusiv în momentul în care cei doi s-au sărutat și toți colegii de pe insulă au reacționat țipând, nevenindu-le să creadă că asistă la primul sărut din acest sezon.

            Sursa:Kantar Media               

            Copyright:ARMADATA S.R.L.             

            Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group             

            Analiza este facuta pe targetul 18-49 Urban 

            Perioada 29 mai 2017            

 

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii