x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din creierii muntilor, la Cotroceni

Din creierii muntilor, la Cotroceni

de Anca Stanescu    |    20 Dec 2006   •   00:00
Din creierii muntilor, la Cotroceni
DIVERTISMENT PENTRU IZOLATI - De la sapa (de lemn) la "Surprize, Surprize"
"Mondenii" sunt de fapt protagonistii serialului "Izolati in Romania", emisiune realizata de Dite Dinesz si difuzata pe TVR anul acesta. Televiziunea Romana le-a oferit un "sejur" de trei zile in Capitala si cazare la hotel de patru stele.

Sambata, "mondenii" au avut agenda incarcata. Au fost la Cotroceni, dar nu l-au gasit pe presedinte, s-au plimbat pe la Senat si Parlament, pe Magheru, l-au intalnit pe Patriarhul Teoctist la Mitropolie, au vazut-o de aproape pe Andreea Marin la "Surprize, Surprize". Nela si Liviu Cozmuta au primit "in direct" 1.000 de euro, ajutor pentru nastere. Duminica i-a asteptat, in studioul TVR, un "schimb de experienta" cu alte VIP-uri (VIP-uri de oras, de asta data: Madalina Manole, Ovidiu Komornyk, Daniela Condurache, Mircea Vintila, Maria Dragomiroiu, Monica Anghel, Angela Similea, Alexandru Arsinel, Marcel Pavel, Dida Dragan, dar si internationale - Mikael Kleitman).

Ultima nunta din Casa de Piatra (judetul Alba) s-a intamplat acum cinci ani si a fost cea a fiicei cuplului Rodica si Cornel Gligor. Acestia il asteapta la primavara pe Dinu Iancu Salajanu, impreuna cu familia. "Il laudam pe Iisus Hristos!", i-a salutat apasat Gheorghe Turda pe maramureseni. "In veci, amin" - i s-a raspuns. Peste cateva luni, artistul va merge in Maramures, la botezul copilului familiei Cozmuta.

SURPRIZE... LA PENSIE. Batrana din Izvorul Alb (judetul Neams) are 90 de ani batuti pe muchie si a ajuns pentru prima oara in Capitala. In premiera a urcat si intr-un tren. Nu are tv, dar ce-i mai trebuie acum, cand l-a ascultat live pe Mircea Vintila?! Dupa ce toata viata a mers cate doua ore pe jos, zilnic, pana la scoala unde preda, Iosif Caciula din Ciocan a avut surpriza sa se intalneasca si sa-i asculte live pe Dida Dragan si renumitul Mikael Kleitman, un artist international, care a urcat pe scena alaturi de Domingo si Careras.

PSEUDOVEDETE
"Atat de rar se vorbeste de omul obisnuit, la locul lui, care isi vede de treaba, de munca lui, incat pare neobisnuita cumva o astfel de emisiune. Ne ciocnim doar de pseudovedete, de oameni cu fite multe, care au gura mare si ar face aproape orice ca sa apara in prim-plan"
Mircea Diaconu prezentarorul emisiunii TVR - Singurul prieten
NE-AU INVADAT
Alerta de gradul 0: 37 de mondeni au navalit, de curand, in Capitala. Au stat doua ore la Palatul Cotroceni, s-au plimbat prin centru, au onorat o emisiune ce se va difuza cu cateva ore inainte de intrarea in UE (de Revelion, adica). Cine sunt VIP-urile? Cum, n-ati aflat inca? Ce sa mai, i-ati scapat! Ati pierdut ultimele picanterii din Buc, Ciocan, Ciosa si Poiana Stoichii! Si cate mai erau de aflat!

×
Subiecte în articol: antimonden