x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din dragoste - Pittis&Profetul unei generatii

Din dragoste - Pittis&Profetul unei generatii

de Cristina Ologeanu    |    15 Iun 2006   •   00:00
Din dragoste - Pittis&Profetul unei generatii

Se stie ca Florian Pittis, seful postului Radio3net, este indragostit de muzica si de poezia lui Bob Dylan. Dar nu este singurul. Tocmai de aceea, pentru toti cei care il iubesc pe Dylan, www.radio3net.ro gazduieste un site inchinat marelui artist.

De altfel, Radio3net are sapte site-uri dedicate adevaratelor valori de la noi si de dincolo de granitele Romaniei. La "Galeria Nemuritorilor", ii regasiti pe Cornel Chiriac si Nicu Covaci, la "Totul despre…", ii puteti intalni pe George Enescu si Pink Floyd. De pe www.radio3net.ro nu lipsesc nici Mircea Eliade, Wolfgang Amadeus Mozart.

UTILE. Pe site-ul Bob Dylan puteti gasi biografia, discografia artistului, o galerie cu poze din anii 1964-2000, articole si chiar linkuri utile (site-ul oficial, info despre concerte, versuri s.a.m.d.). Exista si o sectiune "Dylan in limba romana", unde sunteti invitati sa ascultati nemuritoarele piese ale marelui Dylan, interpretate de Alexandru Andries si de Florian Pittis (in perioada in care canta alaturi de trupa Pasarea Colibri). De asemenea, sunt afisate si inregistrari video cu opiniile folkistilor romani despre Bob Dylan. Intervievatii sunt: Alexandru Andries, Ducu Bertzi, Mircea Bodolan, Mircea Vintila.

IN ECHIPA."Am profitat de ocazia ca Bob Dylan a implinit 65 de ani pentru a lansa acest site. Au muncit cu totii in nestire, atat angajatii, cat si colaboratorii. Pana si economista si secretara au vrut sa contribuie la realizarea site-ului «Bob Dylan, profetul unei generatii»", ne-a marturisit Pittis.

CU MIC, CU MARE
"Au muncit cu totii in nestire, atat angajatii, cat si colaboratorii. Pana si economista si secretara au vrut sa contribuie la realizarea site-ului «Bob Dylan, profe-tul unei generatii»"
Florian Pittis

×
Subiecte în articol: antimonden dylan bob dylan