x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Dincolo de aparenţe”. "Consumatorul de suflete", Codin Maticiuc, a fentat-o până şi pe Naomi Campbell

"Dincolo de aparenţe”. "Consumatorul de suflete", Codin Maticiuc, a fentat-o până şi pe Naomi Campbell

04 Oct 2014   •   09:44
"Dincolo de aparenţe”.  "Consumatorul de suflete", Codin Maticiuc, a fentat-o până şi pe Naomi Campbell

Autorul celei mai controverste cărţi din ultima vreme din România, Codin Maticiuc, trece duminică, de la ora 13.00, „Dincolo de aparenţe”, într-un interviu spumos acordat  Florentinei Fântânaru. „Prietenii m-au îndemnat să  adun textele într-un volum”, spune el. De altfel,  „Cosumatorul de suflete” a fost scrisă în notitele din telefon: „Şi acum am cam 80%  din carte salvată în telefonul mobil”. Tot acest gadgetul l-a salvat şi când a trebuit să-i spună mamei lui despre existenţa cărţii: „Mama a citit  ce am scris. Mi-a fost ruşine şi sper să fi uitat ce a citit. I-am  trimis câteva capitole prin BBM messenger şi abia după o săptămână am dat ochii cu ea”, spune Codin.

La fel ca şi personajul său din carte, şi invitatul de la „Dincolo de aparenţe” îşi petrece mult timp în cluburi celebre din întreaga lume: „Într-un club din Londa am stat lânga masa lui Edward Norton şi a lui Naomi Campbell.  Actorul este unul dintre preferaţi,  aşa că am rugat o chelneriţă să-i ducă o sticlă de şampanie din partea mea”, spune „craiul de Dorobanţi”. Ce a urmat însă, a fost de-a dreptul hilar : Naomi a fost ferm convisă că băutura îi era  dedicată şi s-a ridicat în picioare, gata să-şi primească darul. Nu mică i-a fost surpriza  când a constatat că lui Edward i-a fost livrată sticla de băutură fină. A dorit să se asigure că  nu este o greşeală a personalului care servea în bar şi l-a căutat pe Codin. Ce schimb de replici au avut cei doi, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

 

×