x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DJ Wanda vrea să fie AGENT SECRET! A învăţat să tragă cu pistolul!

DJ Wanda vrea să fie AGENT SECRET! A învăţat să tragă cu pistolul!

de CS    |    22 Feb 2013   •   13:36
DJ Wanda vrea să fie AGENT SECRET! A învăţat să tragă cu pistolul!
Sursa foto: ADPM

DJ Wanda se pregăteşte intens pentru următorul pas din carieră, debutul în actorie într-un rol de acţiune. Excentrica vedetă este convinsă că s-ar descurca de minune în ipostaza de agent secret.

Inspirată de prestaţia Angelinei Jolie în Tomb Rider şi Salt, DJ Wanda urmează acum lecţii de tras cu arma într-un poligon din Bucureşti.

“Merg pe principiul că în viaţă este bine să ştii de toate, iar, la invitaţia unor prieteni, am ajuns să iau lecţii de tras cu arma într-un poligon. Am avut mari emoţii la început. Trebuie să fii foarte sigur pe tine pentru că îţi ricoşează mâna după ce apeşi pe trăgaci, iar senzaţia nu este tocmai una plăcută. Ochesc ţintele foarte bine, iar instructorul mi-a spus că aş avea potenţial sa devin profesionistă ”, declară DJ Wanda.

Cu toate că nu încurajează deţinerea de arme de foc şi acest “sport periculos”, DJ Wanda mărturiseşte că i-ar plăcea să îşi folosească experienţa acumulată într-un rol pentru marele ecran.

“Au existat câteva propuneri de a juca în filme, în roluri minore, însă nu am reuşit să-mi coordonez programul şi astfel am fost nevoită să refuz. Mi-ar plăcea un rol de poliţistă şi cred că aş putea să-mi fac singură cascadoriile. Am o formă fizică excelentă, la alergat nu mă întrece nimeni, iar acum ştiu şi cum să trag cu arma. Mi-a plăcut mult de Angelina Jolie în Salt, iar dacă mi s-ar oferi o astfel de propunere într-un film sau serial românesc n-as refuza-o”, mărturiseşte DJ Wanda.

×
Subiecte în articol: dj wanda agent secret pistol actorie