x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Donaţii pentru Anca - Teledon aproape reuşit

Donaţii pentru Anca - Teledon aproape reuşit

13 Iul 2008   •   00:00
Donaţii pentru Anca - Teledon aproape reuşit

Postul de televiziune Romantica a organizat joi, 10 iulie, un teledon pentru strîngerea sumei de 200.000 de euro necesară Ancăi Parghel în vederea urmării unui tratament împotriva cancerului, la o clinică din străinătate.



Postul de televiziune Romantica a organizat joi, 10 iulie, un teledon pentru strîngerea sumei de 200.000 de euro necesară Ancăi Parghel în vederea urmării unui tratament împotriva cancerului, la o clinică din străinătate. Timp de trei ore, la Sala Radio din Bucureşti, zeci de artişti, politicieni, sportivi, actori, oameni de afaceri au cîntat pro bono sau au răspuns la telefoanele cu suprataxă pentru a o ajuta pe interpreta de jazz.

Gabriel Cotabiţă, Band Anca Parghel, Alb – Negru, Doina Spătaru, Ionuţ Dolănescu, Vlad Miriţă, Benone Sinulescu, Adrian Daminescu, Florin Chilian, Silvia Dumitrescu, Delia, Matteo, Hara, Anda Adam, Analia Selis, Claudiu Mirică, Pepe, Irina Sârbu, Ozana Barabancea, Ana Maria Ferencz, Talisman reprezintă o parte dintre cei care au urcat pe scena Sălii Radio în sprijinul colegei Anca Parghel, în acest moment internată la Clinica de Oncologie din Cluj. Suma-ţintă nu a fost strînsă în totalitate: din telefoanele "fixe" s-au adunat 38.000 de euro, iar pe numerele de mobil au fost înregistrate aproximativ 8.000 de apeluri, fiecare minut însemnînd o donaţie de trei euro. Nu au fost comunicate încă sumele depuse în conturile deschise la ING.

×
Subiecte în articol: antimonden