x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dorian Popa și mama sa: primele impresii despre aventura „Asia Express”

Dorian Popa și mama sa: primele impresii despre aventura „Asia Express”

06 Dec 2017   •   11:15
Dorian Popa și mama sa:  primele impresii despre aventura „Asia Express”

Dorian și mama sa au pornit în aventura de pe teritoriu asiatic cu un singur gând: acela de a câștiga. Deși condițiile meteo, lipsa unei cazări și imprevizibilul jocului le dau bătai de cap, echipa este în continuare cu zâmbetul pe buze și determinatã să ducă fiecare proba la bun sfârșit. Artistul este un adept al situațiilor care îl fac să își depășească limitele, dar cu toate acestea mărturisește că probele din concursul Asia Express sunt grele și foarte complexe: ,,Îmi spunea Vârciu că mă vãitam că îmi lipsește sala, dar când ajung acasă cred că nu mai am nevoie de antrenament de picioare.” La rândul ei, mama sa ține pasul cu alte 6 echipe pline de energie și mărturisește că acest format te face să continui, chiar și atunci când simți că nu mai ai resurse de energie: ,,Este o expediție foarte grea, chiar și pentru cei tineri. Este îngrozitor de multă umezeală, se adună oboseala, iar probele sunt grele și cer și foarte multă atenție, a declarat mama lui Dorian.

Cel mai dificil lucru din show li se pare că sunt nevoiți să recurgă la binevoința localnicilor, care nu știu engleză foarte bine, pentru a se descurca: ,,Cea mai grea mi se pare milogeala, pentru că până a ajunge să le explicăm ceea ce facem, trebuie să ne rugăm de ei să ne asculte. Iar pentru noi, care suntem niște oameni demni, este foarte greu”. După multe probe sunt obosiți, mai ales fizic, dar acest lucru nu îi face să renunțe, iar artistul a mărturisit emoționat în fața camerelor că este foarte mândru de mama sa și se bucură că poate împărtăși momentele acestea cu ea.

 

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa Asia Express