x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Doua "case" pentru Banica!

Doua "case" pentru Banica!

06 Dec 2004   •   00:00

Este deja al treilea an consecutiv cand Stefan Banica Jr. (foto) sustine concertul de Craciun la Sala Palatului, astfel ca spectacolele pe care le pregateste cu ocazia Sarbatorilor de Iarna incep sa devina traditie.

In decembrie 2002 a fost "Inca o zi", in decembrie 2003 - "Zori de zi" si iata ca anul acesta se organizeaza "Doar o data-i Craciunul", pe 17 si 18 decembrie.

INVITATI-SURPRIZA. Titlul show-ului care va strange pe scena invitati ale caror nume Banica a preferat sa le tina doar pentru el este dat de ultimul cantec de Craciun compus de solist, piesa care, de altfel, beneficiaza si de un videoclip. Protagonistul clipului este nimeni altul decat Radu Stefan, baiatul lui Banica, iar despre felul in care fiul sau si-a jucat rolul solistul spune: "A fost senzational. Ii spuneam ca trebuie sa stea putin culcat pe perna, pana numar la 10 si, daca face asa, primeste bomboane. Cand ajungea la 6 striga, «Gataa, 10!» si sarea dintr-o data din pat". Tot despre clip... "Am inghetat de frig pe patinuar, acolo unde s-au tras cateva cadre, iar pianul cel alb care apare in imagini era abia vopsit."

DVD. Cu ocazia relansarii albumului "Zori de zi" intr-o editie speciala de Craciun, Banica a pregatit publicului sau si un DVD cu secvente din cele doua concerte care au avut loc pana acum la Sala Palatului. Si ca o premiera pentru Romania, doua case de discuri au organizat impreuna o lansare: MediaPro Music, cea care a realizat DVD-ul, si Media Services, casa de discuri care editeaza de la o vreme incoace albumele interpretului. Anul 2004 se va incheia in forta pentru Banica Jr. mai ales pe plan muzical. In ceea ce priveste actoria, Stefan ne-a anuntat ca pregateste un rol la Teatrul National in piesa "Chicago" si ca filmeaza pentru "Baieti buni", serial de televiziune marca MediaPro Pictures. Pentru 2005, Banica pregateste un disc cu duete si vrea sa realizeze un album cu piesele tatalui sau. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden banica