x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dropsuri şi draperii negre pentru Carreras

Dropsuri şi draperii negre pentru Carreras

de Jurnalul National    |    01 Iul 2007   •   00:00

Jose Carreras va sosi luni la Hotel Marriott in jurul orei 16:30. Artistul va veni direct de la aeroportul privat al lui Ion Ţiriac, impreună cu nepotul său, David Gimenez.

Tenorul va sta in apartamentul prezidenţial al hotelului. El a cerut in mod expres să aibă umidificator, dar şi draperii negre şi obloane inchise la fiecare geam, astfel incăt in cameră să fie intuneric complet. Jose Carreras a mai cerut să aibă dropsuri pentru găt atăt in camera de hotel, căt şi in cabina sa de la Palatul Parlamentului.

Marele tenor revine in Romănia pentru a susţine un concert in cadrul "Galei Charity Dinner", care va avea loc la 3 iulie la Palatul Parlamentului, in sala Unirii.

"Gala Charity Dinner" este un eveniment organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi L.A. ENTERTAINMENT INTL in sprijinul Fundaţiei United Way Romania, organizaţie care va realoca fondurile strănse pentru proiecte in sprijinul societăţii civile, demarate pentru anul 2007-2008. Prin această iniţiativă se doreşte sensibilizarea publicului din Romănia asupra problemelor cu care societatea noastră se confruntă şi stimularea donaţiilor corporatiste in sprijinul societăţii civile. Tocmai in acest sens, acţiunii iniţiate de cele două companii i-a fost asociat un nume important, precum cel al marelui tenor José Carreras, precum şi alte nume cu ecou din lumea mondenă, din Romănia: Mihaela Rădulescu - totodată ambasador United Way Romănia, Luminiţa Anghel, care de curănd şi-a oferit voluntariatul in acţiunile demarate de organizaţia United Way, Cătălin Botezatu etc.

×
Subiecte în articol: antimonden