x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ducesa de Sussex, însoţită de mama sa la un eveniment

Ducesa de Sussex, însoţită de mama sa la un eveniment

21 Sep 2018   •   06:58
Ducesa de Sussex, însoţită de mama sa la un eveniment

Meghan, ducesa de Sussex, a venit însoţită de mama sa la evenimentul de promovare al unei cărţi de bucate desfăşurat joi, prima apariţie publică a celor două de la nunta fostei actriţe americane cu prinţul Harry, în luna mai. 

 

Potrivit casei regale, Doria Ragland (62 de ani) şi Meghan (37 de ani) au participat la lansarea unei cărţi de bucate în beneficiul familiilor afectate de incendiul care a devastat turnul Grenfell în 2017 ucigând 72 de persoane. Prezenţa la Londra a mamei lui Meghan are loc pe fundalul speculaţiilor media care vorbesc de planurile acesteia de a se muta din Statele Unite. 

Prinţul Harry (34 de ani), care s-a căsătorit cu Meghan în cadrul unei ceremonii desfăşurate în luna mai la Castelul Windsor, a fost de asemenea prezent la evenimentul desfăşurat într-un parc din vecinătatea palatului Kensington, reşedinţa oficială a cuplului regal. 

"Puterea hranei nu se referă doar la masa în sine, este vorba de povestea din spatele acesteia", a spus Meghan la eveniment, potrivit biroului de presă al palatului Kensington, care a postat pe Twitter o fotografie cu Meghan în timp ce pregătea "orez verde" alături de un membru al Hubb Community Kitchen, un proiect comunitar ai cărui bucătari semnează cele 50 de reţete publicate cu o prefaţă scrisă de fosta actriţă americană. 

Meghan a mulţumit grupului "pentru că mi-aţi permis să iau parte la această aventură împreună cu voi", a mai precizat palatul. "Sunt entuziasmată să văd proiectele pe care le veţi face în continuare în propria comunitate sau într-o comunitate mai mare şi cum îi veţi inspira pe oamenii din întreaga lume împărtăşind poveşti şi reţete", a mai spus ducesa. 

Proiectul, sprijinit de Fundaţia Rgală, a început într-o cantină comunitară din Al Manaar Centre, un centru cultural musulman. AGERPRES

×