x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ducesa Meghan devine patroana regală a mai multor organizaţii

Ducesa Meghan devine patroana regală a mai multor organizaţii

10 Ian 2019   •   17:40
Ducesa Meghan devine patroana regală a mai multor organizaţii

Meghan, ducesa de Sussex, a devenit patroana regală a patru organizaţii din domeniul artelor, educaţiei, susţinerii cauzei femeilor şi drepturile animalelor, a anunţat joi familia regală britanică, potrivit dpa. 

Meghan (37 de ani) s-a întâlnit joi cu voluntari şi clienţi la sediul din Londra al organizaţiei de caritate Smart Works, care ajută femeile şomere şi din medii vulnerabile să dobândească abilităţi pentru angajare. 

Fondatoarea Smart Works, Juliet Hughes-Hallett, a spus o ''încântă'' faptul că organizaţia îşi va desfăşura activitatea sub patronajul regal al lui Meghan. 

Hughes-Hallett a precizat că ''empatia şi intuiţia acesteia au ieşit în evidenţă'' în timpul vizitei făcute de Meghan la sediul organizaţiei. 

"Ducesa are talente înnăscute de sfătuitor, iar clienţii noştri s-au simţit inspiraţi şi ajutaţi", a adăugat aceasta. 

Meghan, care s-a căsătorit cu prinţul Harry în luna mai anul trecut şi va da naştere primului copil al cuplului în această primăvară, va prelua, de asemenea, patronajul Teatrului Naţional al Marii Britanii şi al Asociaţiei Universităţilor din Ţările Commonwealth (ACU). 

Bunica lui Harry, regina Elisabeta a II-a (92 de ani), a fost patroana regală a Teatrului Naţional şi a ACU timp de mai bine de trei decenii. 

Meghan se va ocupa şi de asociaţia pentru animale Mayhew din Londra, după ce în anii trecuţi a sprijinit centre pentru salvarea animalelor din Los Angeles. 

Palatul Kensington, care îi reprezintă pe Meghan şi Harry în relaţiile cu presa, a precizat că cele patru organizaţii reprezintă ''cauze şi probleme cărora Meghan li s-a dedicat şi în trecut''. 

Rufus Norris, directorul Teatrului Naţional, i-a mulţumit reginei pentru sprijinul acordat instituţiei începând cu 1974 şi a spus că este un ''privilegiu'' să o aibă pe Meghan ca patroană. 

"Ducesa împărtăşeşte adânca noastră convingere că teatrul are puterea de a reuni oameni din toate comunităţile şi categoriile sociale", a mai spus Norris.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: meghan markle