x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ducii de Cambridge au ajuns cu întârziere la Islamabad, după o călătorie cu peripeții

Ducii de Cambridge au ajuns cu întârziere la Islamabad, după o călătorie cu peripeții

18 Oct 2019   •   14:28
Ducii de Cambridge au ajuns cu întârziere la Islamabad, după o călătorie cu peripeții

Ducii de Cambridge, Prinţul William şi soţia sa, Kate, au ajuns astăzi în capitala Pakistanului, după ce o furtună deosebit de puternică a obligat avionul Royal Air Force să anuleze de două ori procedurile de aterizare, în oraşele pakistaneze Rawalpindi şi Islamabad, şi să se întoarcă în Lahore, unde cei doi au rămas peste noapte. Cuplul princiar a rămas joi seara la Hotelul Pearl Continental din Lahore, împreună cu jurnalişti, au anunţat oficiali ai Palatului Kensington şi ai Ministerului de Externe.
"O călătorie planificată la pasul Khyber, la graniţa cu Afganistanul, a fost anulată din cauza problemelor logistice", a scris, pe Twitter, Richard Palmer, corespondent al Daily Express, însă cuplul va vizita o şcoală de dresaj canin a armatei pakistaneze din Islamabad înainte de a părăsi Pakistanul vineri după-amiază.
Un fotograf al agenţiei Reuters, aflat la bordul avionului, a descris călătoria aeriană de joi, care a durat peste două ore, drept cel mai turbulent zbor din viaţa lui, în condiţiile în care are în spate o carieră de 25 de ani, pe parcursul căreia a zburat cu regularitate cu avionul.

William şi Kate încheie vineri un turneu de cinci zile în Pakistan, unde au vizitat o şcoală de fete, un orfelinat, una dintre cele mai mari moschei din lume şi un gheţar care se topeşte din cauza încălzirii globale.

Acesta a fost prima vizită în Pakistan a unor membri ai familiei regale britanice de peste un deceniu, după cea a Prinţului Charles şi a soţiei sale, Camilla, în 2006.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul william