x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden După 30 de luni de la moartea lui George Michael, lupta pentru averea artistului s-a încheiat

După 30 de luni de la moartea lui George Michael, lupta pentru averea artistului s-a încheiat

05 Iun 2019   •   15:26
După 30 de luni de la moartea lui George Michael, lupta pentru averea artistului s-a încheiat

După 30 de luni de la moartea lui George Michael, lupta pentru averea sa de 97,6 milioane de lire sterline s-a încheiat.

Potrivit unor documente emise de publicația The Sun, cântărețul și-a lăsat averea celor două surori ale sale, Yioda și Melanie, tatălui său Kyriacos și câtorva prieteni. Cu toate acestea, artistul a decis să nu lase nicio parte din avere foștilor săi iubiți: Kenny Goss, cu care a avut o relație din 1996 până în 2011, și lui Fadi Fawaz, ultimul său iubit care încă locuiește în casa din Londra a artistului, deși i s-a cerut să o părăsească.

În ciuda sumei imense care a fost pusă în joc, George Michael a lăsat-o pe sora sa Yioda să ia toate deciziile cheie privind modul în care vor fi împărțiți banii. Aceasta a fost cea mai bună prietenă a artistului și, în prezent, locuiește în casa din Goring-on-Thames, Oxfordshire, unde artistul a fost găsit decedat în ziua de Crăciun a anului 2016.

Există în continuare întrebări legate de starea psihică a artistului în momentul în care și-a semnat testamentul, în ianuarie 2013. Cu doar patru luni înainte, acesta a căzut din mașina pe care o conduce cu viteză pe autostradă. Apropiații artistului spun că în acea perioadă George Michael făcea abuz de alcool și droguri.

George Michael a inclus în testament o listă de șapte prieteni care vor urma să primească câte o parte din averea lui, în funcție de cum decide Yioda. Cei șapte beneficiari sunt: Shirlie Kemp, prietenă a artistului, modelul Kay Beckenham, publicistul Connie Filippello, producătorul David Austin, asistentul personal Michelle May, vărul Alex Georgiou și Sonia Bird, prietenă de familie.

Cea mai mare parte a averii, inclusiv cele două case din Londra, revin celor două surori și tatălui artistului.

×
Subiecte în articol: george michael testament