x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ecaterina Ladin știe de ce „Moș Crăciun există!”

Ecaterina Ladin știe de ce „Moș Crăciun există!”

14 Dec 2018   •   22:05
Ecaterina Ladin știe de ce „Moș Crăciun există!”

Dacă l-ar întâlni pe Moș Crăciun, i-ar mulțumi pentru că există. „Această magie a Crăciunului există, deci există și Mos Crăciun”, spune Ecaterina Ladin, pe care spectatorii o pot vedea în rolul lui Rosie, în ultima reprezentație din acest an a musicalului „MAMMA MIA!” de pe 28 decembrie, la Sala Palatului din București.

 

Magia înseamnă pentru Ecaterina cele mai importante cadouri ale Crăciunului: amintirile. „Amintirile pe care le am din copilărie, cu întâlnirile noastre de familie, acompaniate de cântecele colindătorilor. Inclusiv unul dintre cele mai emoționante și mai recente momente de Crăciun a fost acela când am primit cererea în căsătorie”.

Dar dacă ar fi să spună ce îi amintește de Crăciunul copilăriei, Ecaterina povestește că cea mai frumoasă perioadă a trăit-o la țară. „Într-o iarnă a nins foarte mult și țin minte că eram înconjurați de zăpadă, era cât mine de mare. Așteptam colindătorii, iar bunica le-a făcut cărare de la ușă, să poată ajunge la noi. Nu era nici lumină, aveam niște lumânări aprinse. Și țin minte cât era de frumos și cum îi priveam pe geamul înghețat pe cei care veniseră să ne colinde.

Mirosul de brad și cel al mandarinelor sunt strâns legate de această sărbătoare pentru Ecaterina, care are grijă să păstreze toate tradițiile, dorindu-și să îi ofere fiului ei cele mai frumoase povești. De la cea a nașterii lui Iisus, până la bradului împodobit și a cadourilor.

 

Anul acesta, cel mai mult și mai mult își dorește să colinde. Să fie alături și de prieteni, să facă împreună o gașcă mare și să cânte colinde românești. În decembrie, actrița va cânta și alte melodii, din alt repertoriu: „MAMMA MIA!”, celebrul musical, atât de îndrăgit și în România. „Vă așteptăm să veniți și la Craiova, pe 23 decembrie, dar și la București, pe 28 decembrie, să vedeți un spectacol care aduce bucurie și o stare de bine pentru sărbători”, încheie Ecaterina, care îi așteaptă pe toți să se distreze alături de Rosie și de celelalte personaje din musical.

×
Subiecte în articol: Ecaterina Ladin